Το ότι ο Τηλυκράτης ψάχνει προπονητή είναι γνωστό τοις πάσι. Η διοίκηση του σωματείου που βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Πάνου Πολίτη, τις τελευταίες ημέρες έχει αυξήσει τις ώρες ενασχόλησής της με το θέμα, αφού η επιθυμία που υπάρχει είναι να βρεθεί ο νέος προπονητής μέχρι το τέλος Μαΐου. Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση, ο νυν πρόεδρος Γιώργος Βαγενάς, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα παραδώσει στον Τριαντάφυλλο Βλάχο, γνωστοποίησε ότι εξετάζονται τρεις λύσεις για τον πάγκο της ομάδας, χωρίς ωστόσο να δώσει ονόματα ή περαιτέρω διευκρινήσεις επί του θέματος.
Το ρεπορτάζ που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αναφέρει ότι οι δύο που από καιρό βρίσκονται στην λίστα των διοικούντων, είναι οι εξής: Άρης Φερεντίνος και Άγγελος Μπέκας. Οι πληροφορίες που έδιναν φαβορί τον πρώτο εκ των δύο, λόγω της φιλικής του σχέσης με τον Γιώργο Βαγενά, αλλά και εξαιτίας της παρουσίας του κατά το παρελθόν στον πάγκο της ομάδας της Λευκάδας, εξακολουθούν να επιμένουν προς αυτή την κατεύθυνση, φέρνοντας έτσι σε ρόλο αουτσάϊντερ τον Πρεβεζάνο τεχνικό Άγγελο Μπέκα, που τον Νοέμβριο είχε βρεθεί μια ανάσα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά την αποχώρηση Λιόλιου.
Εσχάτως, υπάρχουν νέες πληροφορίες που δείχνουν το συγκεκριμένο δίπολο να “σπάει” εξαιτίας κυρίως των διαφορετικών απόψεων που υπάρχουν στο Δ.Σ. Έτσι, τα νέα δεδομένα, οδήγησαν ψηλά στην λίστα το όνομα του Αγρινιώτη, Λάκη Παπαχρήστου (αριστερά στην φωτό), που είχε βρεθεί στη Λευκάδα και τον Νοέμβριο, πριν την επισημοποίηση του Πάνου Πολίτη ως πρώτου προπονητή. Οι υποστηρικτές της λύσης Παπαχρήστου (παλαίμαχος παίκτης του Παναιτωλικού και πρώην προπονητής του Άρη Αιτωλικού και του Ναυπακτιακού), προς το παρόν δεν φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν πίσω, θέλοντας έτσι να αρθεί το αδιέξοδο και να βρεθεί η “χρυσή τομή” στο θέμα που προκλήθηκε με το προαναφερόμενο δίπολο.