Για την συμμετοχή της στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου πρωταθλήματος Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας προετοιμάζεται η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας, μετά το 2-2 με την ΑΔ Θεσσαλονίκης και το 3-0 ά.α. στο δεύτερο ματς. Έπειτα από έναν πολύμηνο αγώνα που περιελάμβανε οκτώ επίσημα ματς και 13 φιλικά, η αποστολή της ΑΔ που ανήκει στον Βόρειο όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος, πανηγυρίζει για την πρόκριση στην τελική φάση του τουρνουά που κατά πάσα πιθανότητα -και αν βρεθούν όλα αυτά που θέλουν οι διοργανωτές- θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νυδρίου (απαιτείται αγωνιστικός χώρος με φυσικό χόρτο) από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου.

Ο προπονητής Νίκος Βλάχος (Καναρίνης)

Ο προπονητής Νίκος Βλάχος (Καναρίνης)

Το συγκρότημα του Νίκου Βλάχου (Καναρίνη), αναμετρήθηκε με αντιπάλους που έχουν εμπειρίες από συμμετοχές σε σημαντικές ελληνικές ομάδες και πρωταθλήματα, παρ’ όλα αυτά δεν “κόλλησε” πουθενά και βρίσκεται πλέον στην τετράδα που αποτελείται από την ΑΔ Κέρκυρας, την ΑΔ Ροδόπης, την ΑΔ Λευκάδας και -εκτός απροόπτου- την ΑΔ Σερρών.
Η ομάδα της ΑΔ Λευκάδας αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Λουκάς Διγενής
Προπονητής: Νίκος Βλάχος (Καναρίνης)
Ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρος Μόσχος, Γιώργος Γρηγόρης, Γιώργος Κουνιάκης, Άρης Γκατζιούδης, Κώστας Κουντούρης, Γιώργος Χρήστος, Μάκης Χρυσοβιτσάνος, Δημήτρης Φούντογλου, Νίκος Φούντογλου, Ηλίας Ζάψας, Γιάννης Κατηφόρης, Δημήτρης Γρίβας, Σωτήρης Σταμούλης, Νίκος Λάζαρης, Χρήστος Παπαδήμας, Γιώργος Τσιρογιάννης, Χρήστος Σούνδιας, Γιάννης Ντάτσης, Σπύρος Αρβανίτης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος και Θωμάς Μπουραντάς.

Τμήμα της αποστολής που μετέβη στην Θεσσαλονίκη για το ματς που έδωσε την πρόκριση

Τμήμα της αποστολής που μετέβη στην Θεσσαλονίκη για το ματς που έδωσε την πρόκριση

Η πορεία αυτής της ομάδας ξεκίνησε το 2013, την περυσινή σεζόν έφτασε στους “16”, ενώ φέτος έκανε την υπέρβαση και θα προσπαθήσει για την έκπληξη στο φάιναλ φορ. Ο προπονητής Νίκος Βλάχος (Καναρίνης) που από την θέση του προπονητή έχει καταφέρει να κρατήσει σε φόρμα την ομάδα, αλλά το κυριότερο ενωμένη σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, με την ευκαιρία αυτής της παρουσίασης, θέλει να μεταφέρει μέσω του lefkadaweb.gr τις ευχαριστίες του προς τους Διοικητές των Υπηρεσιών για τις εξυπηρετήσεις προς τους αθλητές, αλλά και την τοπική κοινωνία για την στήριξη που τους παρέχει. Παράλληλα ευχαρίστησε τους παράγοντες, προπονητές και παίκτες των ομάδων Τηλυκράτης, Οδυσσέας, Καρυά, Κατούνα, Ίωνες, Πάλαιρος και Πλαγιά για τον χρόνο που διέθεσαν και την συμβολή τους στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας της ΑΔ. Τέλος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον ιδιοκτήτη του Σκορπιού και της ποδοσφαιρικής ομάδας του πριγκηπάτου του Μονακό, Ντίμτρι Ριμπολόβλεφ, αφού το αθλητικό υλικό που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές είναι προσφορά του ισχυρού άνδρα των “μονεγάσκων”.