Εντός έδρας γκέλα για τον Τηλυκράτη που ήρθε ισόπαλος με σκορ 3-3 με την Α.Ε. Πρέβεζας. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, κατά την διάρκεια του οποίου πέτυχαν δύο γκολ. Η έλλειψη συγκέντρωσης στην τελική προσπάθεια στέρησε από τον Τηλυκράτη κάποιο ή κάποια γκολ, σε ένα διάστημα (πρώτο 45λεπτο), όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν και αρκετά στημένα κοντά στην περιοχή του Λιόντου. Στο δεύτερο ημίχρονο το πρόσωπο του Τηλυκράτη ήταν αλλιώτικο, ενώ οι φιλοξενούμενοι που πήραν ενέργεια από την γρήγορη μείωση του σκορ, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφεραν να πάνε το ματς στην ισοπαλία που στο πρώτο ημίχρονο έμοιαζε ως κάτι πολύ μακρινό.
Ο Τηλυκράτης από το ξεκίνημα επιχείρησε πλαγιοκοπήσεις με τους Καταγή, Περιστέρη και Βλάχο που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάτι καλό για τον Μακρυγιάννη και τους παίκτες που έβγαιναν από πίσω του. Το 1-0 στο 23′ έδωσε “αέρα” στον Τηλυκράτη που συνέχισε σε καλό τέμπο και κέρδισε το χειροκρότημα σε αρκετές περιπτώσεις. Το 2-0 του Καλογερή λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, μεγάλωσε το προβάδισμα, ωστόσο ο Ξ. Ζέρης μείωσε γρήγορα και άλλαξε την ροή της αναμέτρησης, σε συνδυασμό και με την οπισθοχώρηση του Βρεττού λόγω της εξόδου του Ρ. Λούζι. Το πέναλτι-γκολ του Καλογερή δεν αποδείχτηκε αρκετό για τον Τηλυκράτη, ο οποίος σε διάστημα πέντε λεπτών είδε την ΑΕΠ να φέρνει το σκορ στα ίσα και να χαλάει την καλή εικόνα που δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
12′ Κεφαλιά του Κτενά, ο Ζιώγκας έδιωξε στην γραμμή της εστίας.
20′ Σουτ του Μακρυγιάννη άουτ.
23′ Ο Καλογέρης έδωσε την πάσα και ο Μακρυγιάννης με σουτ πέτυχε το 1-0.
33′ Από πάσα του Κτενά, ο Περιστέρης σούταρε άουτ.
37′ Ο Καταγής βρήκε τον Βλάχο, το αδύναμο πλασέ του όμως αποκρούστηκε από τον Λιόντο.
44′ Ο Καλογερής με σουτ σημείωσε το 2-0.
47′ Ο αρχηγός της ΑΕΠ Ξ. Ζέρης υποδέχτηκε την πάσα του Σπυράκου και με σουτ μείωσε σε 2-1.
58′ Ο Σκιαδάς απομάκρυνε κεφαλιά του Μπαλακέρα.
60′ Ο Ζιώγκας ανέτρεψε τον Μακρυγιάννη εντός περιοχής και ο Καλογερής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι σημειώνοντας το 3-1.
74′ Σουτ του Καρτάνου στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
80′ Ο Ντόντης με σουτ μείωσε σε 3-2.
84′ Ο Κολοβός με προβολή από κοντά νίκησε τον Σκιαδά και ισοφάρισε σε 3-3.
Διαιτητικό τρίο: Αλεξανδρόπουλος, Τριανταφύλλου, Πάσχος
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Θ. Λιόλιος): Σκιαδάς, Σ. Καταγής, Θειακός, Ρ. Λούζι (46′ λ.τ. Καρτάνος), Ρεκατσίνας, Βρεττός, Περιστέρης, Κτενάς, Βλάχος (74′ Παππάς), Μακρυγιάννης, Καλογερής.
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Α. Μπέκας): Λιόντος, Μπούκουρας (46′ Π. Ζέρης), Δαρδαμάνης, Κατσάνος (18′ Μπαλακέρας), Ντόντης, Ζιώγκας, Κόκκαλης, Τουλκερίδης, Ξ. Ζέρης, Σπυράκος (61′ Νικάκης), Κολοβός.