Επιστροφή στις προπονήσεις για την Δόξα, οι παίκτες της οποίας άφησαν πίσω τις διακοπές των εορτών και πλέον προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο ματς εντός του 2015 που θα γίνει στην Αθήνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Στο παγωμένο Κλειστό της πόλης ο προπονητής Βαγγέλης Ζιάγκος υποδέχτηκε τους αθλητές με τους οποίους δούλεψε τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, ενώ κανονικά στο πρόγραμμα εντάχθηκε και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Αλέξης Κυρίτσης.
Από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο κόουτς της Δόξας ξεκίνησε να παρουσιάζει στους παίκτες τρόπους παιχνιδιού με τους οποίους εντάσσεται στο σύνολο και ο νεοαποκτηθείς παίκτης, ενώ ένα πρώτο τεστ για αυτά που διδάσκονται οι αθλητές θα αποτελέσει και το ματς της Τετάρτης (ώρα 17.00′) που θα γίνει στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον τοπικό Α.Ο. Αγρινίου. Παράλληλα το συγκεκριμένο ματς πρόκειται να λειτουργήσει και ως ευκαιρία επιστροφής των παικτών σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού η αποχή από επίσημα ματς για περίπου έναν μήνα, είναι ένα γεγονός που δεν επιτρέπει χαλαρότητα και εφησυχασμό.
Όσον αφορά τα προβλήματα τραυματισμών, ο Κανέλλος Γαρμπής γυμνάστηκε μόνος του εξαιτίας της θεραπευτικής αγωγής που ακολουθεί για την διάταση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ενώ εκτός προπονήσεων εξακολουθεί να βρίσκεται και ο Βασίλης Βαγενάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό του δεξιού του χεριού.