ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ = 0-3

Εκμεταλλεύτηκε δύο στημένες μπάλες (ένα πέναλτι και ένα φάουλ) και αφού είδε την εστία του να μένει ανέπαφη στις λιγοστές κλασσικές ευκαιρίες της ΑΕ Πρέβεζας, πανηγύρισε μια σημαντική νίκη που του έφτιαξε την ψυχολογία μετά το χαμένο ντέρμπι στο Καναλάκι και ενόψει Παλλευκάδιου. Η ΑΕΠ απείλησε πρώτη, ο Κολοβός όμως που βρέθηκε μόνος με τον Σκιαδά στο 13′ δεν ενήργησε όπως θα έπρεπε χάνοντας σημαντική ευκαιρία για την ομάδα του. Ο Τηλυκράτης που είχε καλύτερη κυκλοφορία και έφτανε εύκολα στην περιοχή του Λιόντου, στο 22′ είδε το σουτ του Γαζή να σταματάει στα χέρια του γκολκίπερ της ΑΕΠ. Στο 34′ οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων καρποφόρησαν, με τον Καλογερή να κερδίζει πέναλτι από τον Τρούλλη (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη) και να αξιοποιεί ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που επέλεξε ο τερματοφύλακας της ΑΕΠ (0-1).
Στο 50′ ο Σκιαδάς φώναξε “παρών” στην προσπάθεια του Κόκκαλη, ακολούθησε χαμένη ευκαιρία με τον Μακρυγιάννη, ενώ στο 62′ σημειώθηκε το 0-2. Μετά από κόρνερ, ο Κτενάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία, ο Λιόντος απέκρουσε και ο Α. Λούζι που καιροφυλακτούσε με σουτ πέτυχε το 2-0. Τα πράγματα στην συνέχεια έγιναν πιο ακόμη πιο απλά για τον Τηλυκράτη, που με τον Κούρτη στο 77′ έφτασε στο 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Διαιτητικό τρίο: Μπαΐλης, Ποντίκης, Κωνσταντίνου
ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Αγγ. Μπέκας): Λιόντος, Κουτρούμπας, Τσιάβος, Τρούλλης, Κάτσανος, Ζιώγκας, Κόκκαλης (80′ Τάπραντζης), Ντόντης, Ξ. Ζέρης, Σπυράκος (76′ Πρόνιος), Κολοβός (78′ Νικάκης).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Σταματέλος, Σάντας (78′ Ρεκατσίνας), Βρεττός, Α. Λούζι, Σ. Καταγής, Μακρυγιάννης, Κτενάς, Γαζής (75′ Κούρτης), Γ. Καταγής (71′ Περιστέρης), Καλογερής.

Πηγή φωτό: atpreveza.gr