Την Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα – Καστέλλα από τον έγκυρο οργανισμό Cosmopolis Finezza τελετή απονομής για τις καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης, καφέ και ξενοδοχειακές μονάδες στην χώρα.

Τα υψηλά επίπεδα ποιότητας, καθαριότητας και εξυπηρέτησης καθώς και οι κριτικές και τα καλά λόγια των πελατών μιας επιχείρησης, αποτελούν τα κριτήρια με τα οποία το Cosmopolis απονέμει κάθε χρονιά τα βραβεία Top Business of the Year Life Style Awards σε ποικίλες κατηγορίας καταστημάτων.

Στην Λευκάδα ήρθε κλιμάκιο 5 ατόμων, οι οποίοι για δέκα μέρες επισκέφτηκαν διάφορες επιχειρήσεις. Αυτή την σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει φέτος το εστιατόριο Greco Levante στο Αθάνι Λευκάδας.

Το Greco Levante διακρίθηκε μεταξύ πολλών συμμετοχών, καθώς οι διοργανωτές παρακολουθούν εκατοντάδες καταστήματα ανάλογου ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, ενώ είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι από το συγκεκριμένο οργανισμό έχουν βραβευτεί μεταξύ άλλων το Βαρούλκο και το Super Paradise.

Εμείς συναντήσαμε τον Αριστείδη Ρομποτή, ο οποίος νιώθει μεγάλη χαρά γι’ αυτή την διάκριση: “Το Greco Levante διακρίθηκε μεταξύ πολλών συμμετοχών, 5000 άνθρωποι με επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση. Το βραβείο το παραλάβαμε από την Σύλβια Κοντή-Δενδρινού και τον Θεόφιλο Βανδώρο. Όταν ήρθε σε εμάς το κλιμάκιο εγώ δεν τους κατάλαβα, απλά μου είπαν ότι τους άρεσε σε εμάς. Πέρα από την εξαιρετική τοποθεσία και την ατμόσφαιρα όπως μας είπαν, εντυπωσιαστήκαν από τα προϊόντα μας, αφού προέρχονται από δική μας παραγωγή και έχουν την ξεχωριστή ποιότητα.”

Σε ερώτηση μας τι πιστεύει ότι είναι αυτό που κάνει το εστιατόριο Greco Levante να ξεχωρίζει μας είπε: «Η ποιότητα στα προϊόντα μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και όλους όσους μας στήριξαν, ώστε να καταφέρουμε να ανήκουμε στα καλυτέρα εστιατόρια της χώρας.»

Συγχαρητήρια και από εμάς στους ιδιόκτητες, Αριστείδη και Νίκο Ρομποτή γι’ αυτή την μεγάλη διάκριση.

Facebook: www.facebook.com