Σοβαρό επεισόδιο συνέβη ανάμεσα στον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Roberto Cavalli και επαγγελματία των Παξών. Το επεισόδιο σημειώθηκε στο λιμάνι του Γάιου.

Ο 73χρονος σχεδιαστής Roberto Cavalli  περνάει το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στους Παξούς μαζί με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον και ενεπλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου επέστρεψε το βράδυ στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, του λιμανιού των Παξών, με τον Cavalli να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό.

Για κακή τύχη του, όμως, το σημείο που έδεσε το φουσκωτό, ήταν το σημείο που οι επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, κάτι που ο σχεδιαστής αντιλήφθηκε μόνο όταν ένας από τους εργαζομένους της γραμμής του επιτέθηκε φραστικά.

«Ιταλέ φτωχομπινέ!», φώναξε στον Cavalli -μεταξύ των πολλών επιθέτων με τα οποία τον «στόλισε»-, σύμφωνα πάντα με αυτήκοες μάρτυρες, αφού δεν είχε προφανώς αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που έχει απέναντί του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού του επιτέθηκε με σπρωξιές. Πως ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό.

Πηγή: thetoc.gr