Αυτό που δεν πέτυχε πέρυσι, την άνοδο στην Γ’ Εθνική, θα “κυνηγήσει” για δεύτερη σερί σεζόν ο Αχέρων Καναλακίου. Για να συμβεί αυτό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Στο περιθώριο της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, όπου το Καναλάκι κέρδισε τον άτυπο τίτλο της πολυπληθέστερης αντιπροσωπείας, το lefkadaweb.gr συνομίλησε με τον πρόεδρο του σωματείου, Χρήστο Λουκούμη. Ο παράγοντας του Αχέροντα αναφέρθηκε στην όρεξη που υπάρχει για την επίτευξη του στόχου, ενώ έκανε αναφορά και στα σωματεία εκείνα που νομίζει ότι θα απειλήσουν την ομάδα που εκπροσωπεί, στην πορεία προς τον τίτλο.
“LWEB”: Ο στόχος της σεζόν που ξεκινάει ποιος είναι;
Απ.: Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και φυσικά η άνοδος στην Γ’ Εθνική. Έχουν γίνει προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό, στην ομάδα έχει έρθει νέος προπονητής και εμείς οι άνθρωποι της διοίκησης συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη για να πετύχουμε την άνοδο του Αχέροντα.
“LWEB”: Η προκήρυξη του πρωταθλήματος προβλέπει πλέον και την διεξαγωγή πλέι οφ. Θέλω το σχόλιο σας γι’ αυτή τη νέα καινοτομία.
Απ.: Αν χρειαστεί να διεξαχθούν, θεωρώ ότι θα δώσουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Σίγουρα οι ομάδες που θα ακολουθούν τον πρώτο θα είναι σε εγρήγορση, γεγονός που από μόνο του είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα πρωτάθλημα με ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση το νέο πρωτάθλημα θα έχει περισσότερη ουσία, στοιχείο που από μόνο του θα τραβήξει τον κόσμο στα παιχνίδια που θα γίνουν.
“LWEB”: Εκτός από την ομάδας σας, ποιες άλλες θα παλέψουν για τον τίτλο;
Απ.: Η Πρέβεζα και ο Παλλευκάδιος πιστεύω ότι θα παλέψουν μαζί με τον Αχέροντα για την κορυφή. Βέβαια δεν θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα σωματεία, αλλά νομίζω ότι αυτές που προανέφερα έχουν το πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.