** Έντεκα είναι οι ομάδες της Λευκάδας που θα λάβουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα. Στην διαδικασία κλήρωσης των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου μόνο οι πέντε έστειλαν εκπρόσωπο. Ο ΠΑΣ Σφακιωτών, ο Παλλευκάδιος, ο Τηλυκράτης, ο Οδυσσέας και η Κατούνα.
— Η καθυστέρηση άφιξης των εκπροσώπων Τηλυκράτη και Παλλευκάδιου, είχε ως αποτέλεσμα η επιλογή του κλειδάριθμου των δύο ομάδων να γίνει από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα της ΕΠΣ Π-Λ, Στυλιανό Ντίνο.
** Τέσσερα ζευγάρια ομάδων από την Α’ Κατηγορία ζήτησαν και πήραν κλειδάριθμο. Ο Τηλυκράτης και ο Παλλλευκάδιος λόγω κοινής έδρας, για τον ίδιο λόγο ο ΠΑΣ Σφακιωτών και ο Α.Ο. Καρυάς, όπως επίσης ο Π.Σ. Πρέβεζας και η Α.Ε. Πρέβεζας. Κλειδάριθμο ζήτησαν ο Αχέρων Καναλακίου και ο Απόλλων Πάργας, στην περίπτωσή τους, όμως, οι λόγοι είναι οικονομικοί, αφού οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν για τα εκτός έδρας ταξίδια τους το λεωφορείο του δήμου.
— Οι κωδικοί αριθμοί των κλειδαρίθμων ήταν γνωστοί πριν την έναρξη της κλήρωσης. Γνωστά επίσης όπως διαπιστώθηκε στην πορεία της κλήρωσης, ήταν και τα ζεύγη αριθμών που εκπροσωπούσαν “δίδυμα” ομάδων, που αποτέλεσε και το δεύτερο βήμα της διαδικασίας. Για την αποφυγή υπονοιών και σχολίων, καλό θα ήταν η διαμόρφωση του βήματος Νο2 να διεξάγονταν ενώπιον των παραγόντων, αφού φάνηκε ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν από το αποτέλεσμα που προέκυψε για τις ομάδες τους. Το μοναδικό βήμα που αφέθηκε στην επιλογή των παραγόντων ήταν το τρίτο και τελευταίο.
** Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου, τα ματς της πρώτης φάσης θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων που αγωνίζονται σε μικρότερη κατηγορία. Εκεί όπου τα ζευγάρια αποτελούνται από σωματεία της ίδιας κατηγορίας, το αποτέλεσμα της κλήρωσης δεν άλλαξε.
— Η φετινή ήταν η πρώτη διαδικασία κλήρωσης χωρίς την παρουσία των Ελπίδων και της Δόξας Βασιλικής.
** Από την γαλαρία της αίθουσας παρακολούθησαν την κλήρωση οι παράγοντες του ΠΑΣ Σφακιωτών, Σπύρος Λάζαρης και Γιώργος Κτενάς, που συζητούσαν διαρκώς με τον εκπρόσωπο του Οδυσσέα, Κώστα Γαζή. Μετά την λήξη της κλήρωσης της Α’ Κατηγορίας εισήλθαν στην αίθουσα οι παράγοντες του Τηλυκράτη και του Παλλευκάδιου, εξαιτίας της πληροφόρησης που είχαν για την ώρα έναρξης της διαδικασίας.