Συντρόφισσες και Σύντροφοι

Φίλες και Φίλοι

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λευκάδας, ξεκινήσαμε με  τον ορισμό Υπευθύνων των Θεματικών Τομέων, ακολουθώντας την δομή των  Τμημάτων  της Κεντρικής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο λειτουργίας της Νομαρχιακής, συγκροτήθηκαν και θα λειτουργήσουν, έντεκα (11) διαρκείς Θεματικές Τομέων, στο πλαίσιο των συνεδριακών μας αποφάσεων, για την ανανέωση και διεύρυνση της πολιτικής μας δουλειάς και δράσης, στις οποίες μπορούν να  συμμετέχουν ελεύθερα τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, με βάση τα ενδιαφέροντά τους, την επαγγελματική τους ιδιότητα, την επιστημονική τους συνάφεια, την εμπειρία τους σε θέσεις ευθύνης, την συνδικαλιστική ή κινηματική τους δράση στο πεδίο.

Οι Υπεύθυνοι  Θεματικών Τομέων είναι:

Τομέας Αθλητισμού

Γεωργάκης Ηλίας     τηλ.επικοινωνίας:   6958008594

Τομέας Αυτοδιοίκησης – Προστασία του Πολίτη – Σώματα Ασφαλείας

Γληγόρης  Χρήστος         τηλ.επικοινωνίας:   6940370690

Τομέας Περιβάλλον – Αγροτική Πολιτική

Γληγόρη  Ρούλα           τηλ.επικοινωνίας:      6937738839

Τομέας Υποδομές

Καλού Πάττυ                τηλ.επικοινωνίας:       6938566413

Τομέας Πρόνοιας Κοινωνικής Συνοχής  – Δικαιώματα – Στεγαστική Πολιτική

Καρφάκη  Ασπασία      τηλ.επικοινωνίας:      6955116156

Τομέας  Οικονομικής Πολιτικής

Κατωπόδη Ρωξάνη       τηλ.επικοινωνίας:      6975327773

Τομέας Πολιτισμού

Κτενά Ιωάννα                τηλ.επικοινωνίας:   6936829465

Τομέας Τουρισμού

Πετρούσης Πέτρος         τηλ.επικοινωνίας:   6930610323

Τομέας Υγείας

Σταύρακα Μαυρέτα       τηλ.επικοινωνίας:   6972056833

Τομέας Συνδικαλιστικής Πολιτικής

Σταματάκης Γιάννης       τηλ.επικοινωνίας:    6978203347

Τομέας Παιδείας

Χόρτης Σωτήρης              τηλ.επικοινωνίας:   6974496808

Οι Θεματικές Τομέων  θα είναι ανοιχτές, η στελέχωση θα συνεχιστεί καθώς είναι μια διαρκή και δυναμική διαδικασία, θα συγκεντρώνονται και λειτουργούν με ευθύνη του Υπεύθυνου, μέλους της Νομαρχιακής, με στόχο την μεγαλύτερη συμμετοχή όσων των δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων του κόμματος  σε άμεση επαφή με τα προβλήματα του νησιού μας.

Σκοπός των  Θεματικών Τομέων αυτών είναι η παραγωγή, η διαμόρφωση και η αξιοποίηση προτάσεων που αφορούν όλο το εύρος της ασκούμενης πολιτικής σε τοπικό και εθνικό επίπεδο με τις εξειδικευμένες τοπικές και κεντρικές  θέσεις μας, η διοργάνωση ανοιχτών ενημερωτικών εκδηλώσεων, η παραγωγή ενημερωτικών δελτίων και ανακοινώσεων σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, η συμβολή στην παραγωγή τεκμηριωτικού υλικού στα πλαίσια του νομοθετικού έργου σε συνεργασία με τα Τμήματα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Επίσης  η καταγραφή των φορέων που λειτουργούν δημοκρατικά στον χώρο αναφοράς τους, τα συνδικάτα, συλλόγους, κινήματα αντίστασης και αλληλεγγύης, τοπικές κινήσεις και συλλογικότητες και να οργανώνουν την παρέμβαση του κόμματος σε αυτές. Η επεξεργασία και η εξειδίκευση των θέσεων μας  σε κεντρικό  και νομαρχιακό επίπεδο, έτσι ώστε αυτές να τεθούν σε γνώση της Νομαρχιακής  και να αξιοποιηθούν  για τη διαμόρφωση των κεντρικών μας θέσεών. Η διατύπωση εισήγησης για τη στρατηγική και την εκλογική τακτική του κόμματος στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις Θεματικές Τομέων παρακαλούνται να μας στείλουν σχετικό email στο syrizalefkada@gmail.com με θέμα “ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ” της προτίμησής τους.

Στο σώμα του μηνύματος παρακαλούμε να αναφέρονται:

 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ:

 – ΕΠΩΝΥΜΟ:

 – ΟΝΟΜΑ:

 – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

 – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ:

 – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ: 

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, υπογραμμίζει  την βούλησή της για έναν ανοιχτό ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. μέσα από πρωτοβουλίες κινηματικού και θεσμικού χαρακτήρα, με επιχειρήματα και προτάσεις, θα σταθούμε δίπλα στην κοινωνία που μαστίζεται από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την καθεστωτική νοοτροπία μιας κυβέρνησης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, παρακαλούμε όπως, επικοινωνήστε με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Χρήστο Γληγόρη στο τηλέφωνο 6940370690 ή την Αν.συντονίστρια Ασπασία Καρφάκη στο τηλέφωνο 6955116156.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Νομαρχιακή Επιτροπή Λευκάδας