Πέρα από την πρόκριση του ΠΣ Πρέβεζα (την Μ. Τετάρτη) και του Τηλυκράτη (την Μ. Πέμπτη), το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο το διήμερο των δύο πρώτων αγώνων των πλέι οφ, ήταν η αποκάλυψη του lefkadaweb.gr για την μη αναφορά του Χ.Σ. Κοκόλη στο φύλλο αγώνα του ματς Παλλευκάδιος – ΠΣ Πρέβεζα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η πλευρά του Παλλευκάδιου παρέδωσε κανονικά τα δελτία στον διαιτητή (από το Νο1 Τρανουλίδης έως και το Νο18 Πετούσης), με τον Χ.Σ. Κοκόλη να βρίσκεται στην θέση Νο9. Ο βοηθός διαιτητής που ανέλαβε να γράψει τις 18άδες, προσπέρασε το Νο9 του Παλλευκάδιου και για το λόγο αυτό οι παίκτες από το Νο10 έως και το Νο18 φαίνονται να φορούν αριθμό φανέλας μικρότερο κατά έναν από τον πραγματικό. Έτσι στην θέση του Πετούση με το Νο18 βρέθηκε ο Γουρζής που ήταν εκτός 18άδας.
Πριν την έναρξη του ματς, μπροστά μας, ο βοηθός Κωνσταντίνου υπέδειξε στον αρχηγό του Παλλευκάδιου, Λάμπρο Καταγή το σημείο όπου έπρεπε να υπογράψει το Φ.Α., κάτι που έκανε άμεσα ο παίκτης των γηπεδούχων, ο οποίος πέρα από το ότι δεν πραγματοποίησε τον σχετικό έλεγχο, δεν μπορούσε φισικά να φανταστεί και το μέγα σφάλμα στην σύνταξη του Φ.Α. Επίσης, ο βοηθός ενημέρωσε τον Καταγή να αναμένει την έλευση του διαιτητή Σπυράκου (ήταν εκτός αποδυτηρίων όπως και ο δεύτερος βοηθός) για τα περαιτέρω. Ακολούθησε η φωτογράφιση του Φ.Α. από την πλευρά μας για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και κάπου εκεί ολοκληρώθηκε το κομμάτι αυτό.
Όταν το βράδυ της Τετάρτης (00.30′) το θέμα της μη παρουσίας του Χ.Σ. Κοκόλη στο Φ.Α. “ανέβηκε” στο lefkadaweb.gr, άπαντες… έπεσαν από τα σύννεφα. Από το πρώτο κιόλας άρθρο επισημάναμε το λάθος των αρχηγών των ομάδων, οι περισσότεροι εκ των οποίων προσπερνούν στα γρήγορα τις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με το Φ.Α. Το θέμα όμως πλέον αποκτά και άλλη διάσταση που είναι αυτή της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται κάποιες καταστάσεις και από πλευράς διαιτητών. Ο δεύτερος έλεγχος των δελτίων σίγουρα θα αναδείκνυε την παράλειψη, ωστόσο δεν έγινε ποτέ. Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε εκείνους που λένε ότι το λάθος ήταν εσκεμμένο σε αυτό το τόσο σημαντικό ματς για τον στόχο των δύο ομάδων, αφού για κάτι τέτοιο δεν έχουμε αποδείξεις, αυτό που περιμένουμε να μάθουμε, όμως, είναι τι θα αποφανθεί η Επιτροπή Διαιτησίας για την υπόθεση αυτή που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είχε τινάξει στον “αέρα” όλο το πρωτάθλημα.
Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι η σχολαστικότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το φύλλο αγώνα του ματς Τηλυκράτης – Πάργα από τους διαιτητές, τους αρχηγούς των ομάδων, τον παρατηρητή αγώνα που τοιχοκόλλησε αντίγραφό του στον τοίχο όπως αναφέρει ο κανονισμός και τους παράγοντες των δύο σωματείων, δείχνουν όλα αυτά που πέτυχε η αποκάλυψη του lefkadaweb.gr.