ΠΛΕΪ ΟΦ
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΠΑΡΓΑ = 2-2
Ήταν… δώσε μου μάτια να τον βλέπω. Όμορφο ποδόσφαιρο με δύο γκολ, κίνηση και πολλούς καλούς συνδυασμούς. Αυτός ήταν ο Τηλυκράτης των πρώτων 45 λεπτών που με την απόδοσή του φρόντισε να “μικρύνει” την αξιόλογη ομάδα του Απόλλωνα της Πάργας. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο με το υπέρ του 2-0 ο γηπεδούχος χαλάρωσε, ενώ τα επεισόδια μεταξύ παικτών (των δύο ομάδων) στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οδήγησαν ορισμένους σε… απώλεια προσανατολισμού. Ο έμπειρος Μηλιώνης που στο πρώτο 45λεπτο δεν είχε το μυαλό του στο ματς αλλά στις υποδείξεις του πρώτου βοηθού και του διαιτητή, ηρέμησε μετά τις φωνές που άκουσε από τον προπονητή του και στο δεύτερο πήγε να φέρει “τούμπα” το ματς. Ο Τηλυκράτης που δεν ήταν το ίδιο ουσιαστικός στην επανάληψη, εκεί όπου κατέφυγε στην… νηστεία από θέαμα και γκολ, πήρε μαθήματα διαχείρισης τέτοιων καταστάσεων, σε ένα ματς που πέτυχε τον στόχο του που ήταν η πρόκριση για την συνέχεια των πλέι οφ. Η ομάδα της Πάργας με την απόδοσή της κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, απέδειξε ότι η θέση της στην πεντάδα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός.
Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Ο Τηλυκράτης (με πέντε κερδισμένα κόρνερ έως το 15′, αλλά χωρίς την μεγάλη φάση) επιτίθονταν μονόπλευρα (από δεξιά), ωστόσο στο 19′, η αλλαγή πλευράς και η κίνηση του Καλογερή να κινηθεί ως κρυφός φορ έφερε το πρώτο γκολ. Μετά το 30′ όπου ο ο Γ. Μουστάκας προχώρησε σε τέσσερις εσωτερικές αλλαγές, ο καταιγιστικός ρυθμός του Τηλυκράτη έπεσε, χωρίς όμως να του λείψουν οι φάσεις που σε μία από αυτές πέτυχε και το δεύτερο γκολ.
Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Το ματς στην μεγαλύτερη διάρκειά του παίχτηκε στον χώρο του κέντρου. Ο Τηλυκράτης είχε ευκαιρία για το 3-0, δεν το έκανε, κάτι που επέτρεψε στην Πάργα να ελπίζει. Η πίστη των φιλοξενούμενων για κάτι καλό έγινε ακόμα μεγαλύτερη μετά την μείωση του σκορ και φυσικά πολύ μεγαλύτερη μετά την αστοχία του Τηλυκράτη και την ισοφάριση στο 77′. Η διάταξη 3-4-3 από πλευράς Πάργας στα τελευταία οκτώ λεπτά δεν άλλαξε κάτι, έτσι ο Τηλυκράτης πανηγύρισε την πρόκριση.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
15′ Διαγώνιο σουτ του Μακρυγιάννη, ο Σκάρπος έδιωξε σε κόρνερ.
19′ Ο Μακρυγιάννης κινήθηκε από αριστερά, επιχείρησε την συρτή σέντρα παράλληλα προς την εστία και ο Καλογερής με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
29′ Σουτ από τον Δ. Βάσιο, ο Σκιαδάς απέκρουσε.
34′ Από πάσα του Περιστέρη, ο Μακρυγιάννης σούταρε και ο Σκάρπος έδιωξε σε κόρνερ.
40′ Από πάσα του Καλογερή, ο Μακρυγιάννης πέρασε και τον Σκάρπο και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.
50′ Διαγώνιο βολέ του Περιστέρη, ο Σκάρπος έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.
59′ Γυριστό σουτ του Μηλιώνη, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Σκιαδά και επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μηλιώνης ξαναγίνεται κάτοχος και με σέντρα δίνει έτοιμο γκολ στον Α. Βάσιο που με κεφαλιά μειώνει σε 2-1.
62′ Απευθείας κόρνερ του Καλογερή, η μπάλα προσκρούει στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνεται.
66′ Σουτ του Βρεττού καταλήγει άουτ.
77′ Από σέντρα του Μπιστιώλη, ο Μηλιώνης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2.
78′ Σουτ από τον Δ. Βάσιο, ο Σκιαδάς απομάκρυνε.
Διαιτητικό τρίο: Αλεξανδρόπουλος, Π. Φραγκούλης, Τριανταφύλλου
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Γεωργάκης (76′ Σάντας), Π. Λούζι, Ο. Λούζι, Σ. Καταγής, Περιστέρης, Κτενάς, Μακρυγιάννης (61′ Γαζής), Γ. Καταγής (79′ Κούρτης), Καλογερής.
ΠΑΡΓΑ (Γ. Μουστάκας): Σκάρπος, Μάρκο (85′ Σερίφης), Μπιστιώλης, Α. Βάσιος (73′ Ε. Γκόγκα), Α. Γκόγκα, Ε. Βάσιος, Παππάς, Παπαδόπουλος, Δ. Βάσιος, Μηλιώνης, Ντίτσιος.

*** Ο Τηλυκράτης πήρε την πρόκριση και θα υποδεχτεί στην έδρα του τον ΠΣ Πρέβεζα σε ματς που θα γίνει την Τετάρτη 15 Απριλίου (ώρα 17.00′). Ο νικητής αυτού του ματς θα πάει στο Καναλάκι για τον “τελικό” των πλέι οφ. Υπενθυμίζουμε ότι με ισοπαλία στο ματς Τηλυκράτης – ΠΣ Πρέβεζα προκρίνεται η γηπεδούχος ομάδα.