Ν. ΒΟΤΣΗΣ – ΝΙΚΗ = 45-82
“Βόλτα” στο Κλειστό της Μίκρας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Κυριακής η ομάδα της Νίκης, η οποία “καθάρισε” πολύ εύκολα τον Ναύαρχο Βότση που είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα. Με το ενδέκατο κατά σειρά δίποντο η λευκαδίτικη ομάδα πέρα από το ότι διεύρυνε το σερί της, παρέμεινε ένα βαθμό μπροστά από τους Τιτάνες Δράμας, ενώ σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα ξέφυγε πλέον δύο βαθμούς από την Ολύμπια Λάρισας. Παράλληλα, με το ματς στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι η Νίκη κατέκτησε τον άτυπο του πρωταθλητή χειμώνα.
Αν και ο αντίπαλος δεν προσφέρονταν για ασφαλή συμπεράσματα, ο Νίκος Δουβίτσας ήθελε να δει την κατάσταση των παικτριών μετά την μεγάλη διακοπή που προηγήθηκε. Ο προπονητής της Νίκης σε γενικές γραμμές έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, που είχε πέρα από καλή κυκλοφορία και καλές επιστροφές στην άμυνα. Το όποια προβλήματα εντοπίστηκαν στην ατομική άμυνα, θα αποτελέσουν μέρος της δουλειάς που θα γίνει στις προπονήσεις που ακολουθούν, ώστε η ομάδα να εξαλείψει τα λάθη αυτά και να πάει καλά προετοιμασμένη στο πρώτο ματς του Β’ Γύρου, αυτό με αντίπαλο την Καλαμαριά.
Η Νίκη πήρε το προβάδισμα από πολύ νωρίς και σταδιακά μεγάλωνε την υπέρ της διαφορά, η οποία ολοκληρώθηκε στο +32 (45-82). Η εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν τέτοια που από πλευράς Νίκης πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής και αθλήτριες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα σε άλλα επίσημα ματς, όπου οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλες. Πρώτη σκόρερ για λογαριασμό της λευκαδίτικης ομάδας αναδείχτηκε η Χαιριστανίδου με 23 πόντους και την ακολούθησαν Κανταρά με 19 και Ψυχογυιού με 17.
Δεκάλεπτα: 7-29, 20-48, 34-64, 45-82
Διαιτητές: Κολοκυθάς-Παντελάκη
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Λέφα): Βατσιτσίδου 11(1), Μηταριώτη 2, Ευσταθίου, Τυφλού 11, Ζηβώνη, Γιοβαννοπούλου, Τζήμου 11, Παπαδάκη 10.
ΝΙΚΗ (Δουβίτσας-Βαφιάς): Χαιριστανίδου 23, Αργυρού 2, Τζίμπο 4, Βουκελάτου 2, Μεταξά, Κανταρά 19(2), Μπαλλά 4, Σταματέλου, Λιοπύρη, Ψυχογυιού 17(3), Μοσχοπούλου 11(2).