Στις επίμονες ερωτήσεις ο τεχνικός διευθυντής του Τηλυκράτη είχε την ίδια απάντηση: “Θα φέρουμε πιο καλό παίκτη από τον Δημουλιά” έλεγε και ξανάλεγε ο Δημήτρης Ζακυνθινός. Παρά την επιμονή του, επιχείρημα που να μας αποδεικνύει ότι υπάρχει καλύτερος δεν ακούσαμε ποτέ από τα χείλη του. Ώσπου φτάσαμε στην είδηση που πρώτα διαβάσατε από το lefkadaweb.gr. Την είδηση που έλεγε ότι “ο Δημουλιάς έχει δώσει τον λόγο του στους ανθρώπους του Τηλυκράτη”.
Η οριστικοποίηση της μετακόμισης του 35χρονου μέσου Κώστα Δημουλιά στον λευκαδίτικο σύλλογο, μας… ταξίδεψε στα λόγια του τεχνικού διευθυντή. Σε εκείνα τα λόγια που τώρα… μοιάζουν σοφά. Με την σκέψη στο “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”, ο Δημήτρης Ζακυνθινός εκεί ήθελε να καταλήξει: Στο ότι ο καλός Δημουλιάς της σεζόν που έληξε, μπορεί να γίνει καλύτερος. Ποιος το αμφισβητεί αυτό όταν ξέρει πως δίπλα του θα παραταχτεί πλειάδα ποιοτικών παικτών; Μάλλον κανείς.
Ο Πρεβεζάνος παίκτης με θητεία σε ΠΑΣ Πρέβεζα, Φωκικό, Εθνικό Φιλιππιάδας και Αναγέννηση Άρτας, ανήκει πλέον στον Τηλυκράτη. Το γεγονός ότι μοιράζει αφειδώς ασίστ κάνοντας τους συμπαίκτες του να… πίνουν νερό στο όνομά του, τον κάνει ξεχωριστό. Άλλωστε “ντελιβερά” στις ασίστ δεν βρίσκεις κάθε μέρα…