ΠΑΡΓΑ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ = 0-2
Το συναπάντημά τους ιδιαίτερο. Ένα ματς στο οποίο και οι δύο επιθυμούσαν διακαώς το “τρίποντο”, ένα ματς που βρέθηκε στο… μικροσκόπιο αρκετών ακόμη ομάδων. Νίκη τίτλου δεν μπορείς να την χαρακτηρίσεις, νίκη όμως που θα μετρήσει πάρα πολύ στον απολογισμό της σεζόν την λες. Για να καταφέρει ο Παλλευκάδιος να ξεμπλέξει από της Πάργας τα… δόντια, χρειάστηκε τον αρχηγό του. Τον Λάμπρο Καταγή που πέτυχε άλλο ένα σημαντικό γκολ και ο οποίος σε ένα ακόμη ματς έδωσε μαθήματα σκοραρίσματος στους συμπαίκτες του. Σε αυτούς που έχασαν τα… άχαστα και άφησαν το “τρίποντο” σε τεντωμένο σχοινί μέχρι το 85′.
Ο Παλλευκάδιος πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσει μακριά από την εστία του τα ατού των γηπεδούχων. Επιθετικά δημιούργησε φάσεις, άλλες όμως κατέληξαν άουτ (σουτ του Ορφανού, κεφαλιά του Χ.Ζ. Κοκόλη) και άλλες σταμάτησαν στον Τσοβίλη (κεφαλιά του Κωστακιώτη και σουτ του Μπαλάφα). Η Πάργα όχι μόνο δεν έβγαλε καλή φάση στο πρώτο μέρος, αλλά μπορεί να τα έχει και με την τύχη της, καθώς στο 36′ είδε τον αρχηγό της Σάκη Μηλιώνη να φεύγει από το ματς τραυματίας. Το σοκ που υπέστησαν οι παίκτες της Πάργας από τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους, τους έκανε περισσότερο ευάλωτους και στο 40′ είδαν την εστία τους να παραβιάζεται. Ο Ορφανός εκτέλεσε κόρνερ και ο Καταγής με κεφαλιά πέτυχε το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλλευκάδιος δεν ήταν το ίδιο καλός, βρήκε βέβαια ευκαιρίες που έβαλαν δύσκολα στον Τσοβίλη, ευκαιρίες όμως σε αυτό το 45λεπτο είχε και η Πάργα. Η λευκαδίτικη ομάδα έχασε καλές ευκαιρίες με τους Βλάχο (απέκρουσε ο Τσοβίλης), Χ.Ζ. Κοκόλη (η μπάλα έφυγε άουτ) και Καλογέρη (μπλόκαρε ο Τσοβίλης). Η Πάργα είδε τον Καλογέρη να της παίρνει την μπουκιά από το στόμα όταν σταμάτησε στην γραμμή του τέρματος σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ άγγιξε και το γκολ σε λάθος υπολογισμό της μπάλας από τον Τρανουλίδη, ωστόσο ο γκολκίπερ του Παλλευκάδιου με διπλή προσπάθεια απέτρεψε τα χειρότερα για την ομάδα του. Το “ανοιχτό” σκορ έμεινε μέχρι το 85′, αφού στο λεπτό εκείνο ο Πετούσης με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητικό τρίο: Σπυράκος, Κωνσταντίνου, Π. Φραγκούλης
ΠΑΡΓΑ (Γ. Μουστάκας): Τσοβίλης, Μάρκος, Μπιστιώλης, Α. Βάσιος, Α. Γκόγκα, Ε. Βάσιος (70′ Ευαγγέλου), Α. Παππάς, Παπαδόπουλος, Δ. Βάσιος, Μηλιώνης (36′ λ.τ. Ντίσιος), Ευθυμίου.
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Κωστακιώτης (46′ Καλογέρης), Καταγής, Βλάχος, Μπαλή, Φλούδας, Ορφανός, Χ.Ζ. Κοκόλης (75′ Πετούσης), Χ.Σ. Κοκόλης, Μπαλάφας (77′ Στεριώτης).