ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ = 4-0
Ο μικρότερος από τους “μεγάλους” του Τηλυκράτη, ο Μακρυγιάννης, έκανε τα… κόλπα του. Η μπάλα πηγαινοέρχονταν από το δεξί στο αριστερό του πόδι και τούμπαλιν. Έχοντάς την “κολλημένη” στα πόδια του, ταλαιπωρήθηκε αλλά και ταλαιπώρησε είναι η αλήθεια. Ο ένας εκ των δύο “μικρών”, ο Περιστέρης, είχε και αυτός στιγμές έμπνευσης. Βλέποντας τους δύο να “χορεύουν” και τους άλλους να λειτουργούν επικουρικά, είσαι μπροστά σε μια κατάσταση που παραπέμπει σε… αλάνα. Δικαίωμα για να γίνει αυτό έδωσε και το Θεσπρωτικό. Με επτά παίκτες κάτω των 17 ετών στην 14άδα που έπαιξε, πως να μην χαρακτηρίσεις το ματς βγαλμένο από αλάνα;
Ο Τηλυκράτης έφτασε στην νίκη με συνοπτικές διαδικασίες. Χωρίς να ζοριστεί, χωρίς να ιδρώσει, κάτι που επιθυμούσε μετά τα δύο κουραστικά 90λεπτα που προηγήθηκαν. Τα τέσσερα γκολ μοιράστηκαν στα δύο ημίχρονα (δύο στο πρώτο, δύο στο δεύτερο), όπως έκαναν και τα δύο δοκάρια που είχε η ομάδα της Λευκάδας (ένα σε κάθε ημίχρονο). Ο γηπεδούχος από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό του ματς ήταν κυρίαρχος, επέβαλε τον ρυθμό του και δεν ένιωσε καμία απειλή από την νεανική ομάδα του Ανδριανού Παπαδήμα.
Στο 7′ ο Καλογερής εκτέλεσε κόρνερ και ο Π. Λούζι με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Ακολούθησαν σουτ των Περιστέρη και Καταγή που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 24′, το τρίτο κερδισμένο κόρνερ του Τηλυκράτη απέφερε το 2-0. Ο Καλογερής εκτέλεσε, οι αμυντικοί απομάκρυναν και ο Μακρυγιάννης με βολέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 39′ ο Μακρυγιάννης είδε την μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 46′ από σέντρα του Βρεττού, ο Περιστέρης ανέβασε το σκορ στο 3-0. Στο 69′ ο Μακρυγιάννης είχε και δεύτερο οριζόντιο δοκάρι, ενώ το τελικό 4-0 επιτεύχτηκε από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε μετά από σουτ του νεαρού Βερύκιου και απόκρουση του Κιτσαντά.
Διαιτητικό τρίο:Ρίππης, Τζίμας, Πάτσης
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Σάντας (55′ Κούρτης), Π. Λούζι, Ο. Λούζι, Καταγής, Μακρυγιάννης, Κτενάς, Γαζής (46′ Παπαδόπουλος), Περιστέρης, Καλογερής (55′ Βερύκιος).
ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ (Α. Παπαδήμας): Κιτσαντάς, Α. Μπόμπορης (46′ Κουτσογιάννης), Μ. Τζίμας, Β. Μπόμπορης, Korreshi, Βαρούχος (78′ Δήμος), Παλιάτσος, Κούσης, Μαλέσκος, Γ. Τζίμας, Παπαλέξης (50′ Στούπας).