ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΣΙΝΩΠΗ = 4-1
Η Σινώπη κατάφερε να τον αγχώσει. Όχι για πολύ είναι η αλήθεια. Όταν η επίθεση του Παλλευκάδιου πήρε μπρος, η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων που ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από τα πρώτα λεπτά ο Παλλευκάδιος άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ της Σινώπης, οι τελικές του προσπάθειες όμως δεν είχαν την ενδεδειγμένη κατάληξη. Οι φιλοξενούμενοι, σε αντεπίθεση που πραγματοποίησαν στο 28′, κατάφεραν με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ (0-1). Ο Παλλευκάδιος δεν το έβαλε κάτω και σχετικά σύντομα, στο 38′ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ορφανός εκτέλεσε κόρνερ και ο Καταγής ευρισκόμενος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά πέτυχε το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη με καλή ψυχολογία μετά την ισοφάριση, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διάθεση να… ξεμπερδέψει γρήγορα. Κάτι που κατάφερε. Το πλασέ του Ορφανού στο 50′ έδωσε το προβάδισμα (2-1), ενώ η προσπάθεια του Μπαλάφα στο 58′ σήμανε προβάδισμα δύο γκολ (3-1) για τους γηπεδούχους που άμεσα προχώρησαν και σε φρεσκάρισμα της ενδεκάδας. Ο Μπαλάφας στο 72′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Σινώπης, ωστόσο το 4-1 που δεν ήρθε από το πόδι του Αρτινού επιθετικού, ήρθε από εκείνο του Τσελάι, ο οποίος με σέντρα σουτ “έκλεισε” το σκορ (4-1).
Διαιτητικό τρίο: Αλεξανδρόπουλος, Σφονδύλη, Πάσχος
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Κωστακιώτης, Καταγής (59′ πετούσης), Βλάχος, Φλούδας, Μπαλή, Χ.Ζ. Κοκόλης, Χ.Σ. Κοκόλης, Ορφανός (59′ Σιμ. Σπανός), Μπαλάφας (80′ Στρ. Σπανός).