Στον Εθνικό Δρυμό Βίκου – Αώου όπου βρίσκονται πολλά από τα παραδοσιακά Ζαγοροχώρια της Ηπείρου,θα βρεθεί ο ΕΟΣ Πρέβεζας την Κυριακή 28-6-2015 και συγκεκριμένα στο μονοπάτι που εκτείνεται παράλληλα με τον ποταμό Βοϊδομάτη, ξεκινώντας από το γεφύρι της Κλειδωνιάς και καταλήγοντας στο γεφύρι της Αρίστης.
Από το παλιό πέτρινο γεφύρι της Κλειδωνιάς ξεκινάμε ακολουθώντας το πέτρινο ανακατασκευασμένο καλντερίμι δίπλα στο ιστορικό γεφύρι και κινούμαστε με κατεύθυνση αντίθετη προς τη ροή του ποταμού.
Πορευόμαστε συνεχώς μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο, μέσα σε φαράγγι, δίπλα στον ποταμό Βοϊδομάτη με τα γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά, κάτω από πλατάνια και πλούσια βλάστηση.Επιστροφή πάλι απο το ίδιο μονοπάτι στο σημείο εκκίνησης. 
Προαιρετικά μπάνιο στη γέφυρα της Αρίστης.
 Ώρες πορείας 4-5. Βαθμός δυσκολίας 1.
Αναχώρηση την Κυριακή στις 07.00 το πρωί απο την Πλατεία Ανδρούτσου .Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείστε με την αρχηγό της εξόρμησης Χήτου Δέσποινα στο τηλ. 6956781402 και στα γραφεία του συλλόγου ().
Για περισσότερες πληροφορίες στους συμμετέχοντες και ενημέρωση για την εξόρμηση, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου (Ζαλόγγου 59) την Πέμπτη 25 Ιουνίου από ώρα 20:00΄ μέχρι 22:00΄.