Λευκάδα, 28 Ιανουαρίου 2023

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, οι αθλητές-αθλήτριες του σωματείου μας «Ελπίδες Λευκάδας» ταξίδεψαν στα Ιωάννινα για να συμμετάσχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου, όπου διεξήχθη στο Πανηπειρωτικό στάδιο Ιωαννίνων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που σε ακόμη έναν αγώνα απέδειξε ότι με την συνέπεια της στην συμμετοχή των προπονήσεων, κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα από του 40 αθλητές των 600μ και στην πρώτη δεκάδα των 600μ από τις 40 αθλήτριες αντίστοιχα. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες μας που συμμετείχαν στον αγώνα των 1000μ ,όπου παρόλο τον σκληρό ανταγωνισμό , κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Συνεχίζουμε τις προπονήσεις μας με στόχο να βελτιωνόμαστε αγώνα με αγώνα και να κάνουμε βήματα εξέλιξης.

Προπονητές: κ.Νίκος Λιόλιος ,κ.Δημήτρης Ροντογιάννης

Ομάδα: Στάθης Παπαδόπουλος, Ορέστης Σολδάτος,Μάριος Παπαδόπουλος, Αριστούλα Κυρίτση, Δέσποινα Γρίβα, Καλλιρόη Ψωφάκη, Αλεξάνδρα Γρίβα, Αλεξάνδρα Σολδάτου.

 

Το Σάββατο 27/01/24 και Κυριακή 28/01/2024, οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων βόλεϊ συμμετείχαν:

Στην όγδοη αγωνιστική γυναικών Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ σε εντός έδρας παιχνίδι, το Σάββατο 27/01/2024 με την ομάδα του ΑΣΚ Θινάλι, έχοντας περιορισμένες επιλογές, κάναμε μέτρια εμφάνιση απέναντι σε μια πλήρη κ έμπειρη ομάδα. Έγιναν λάθη σε βασικά στοιχεία του παιχνιδιού που δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Συνεχίζουμε προσπαθώντας να διορθώσουμε τα λάθη μας και να είμαστε με καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο μέλλον.

                           

Προπονητής:  κ.Πολύκαρπος Ζήσης.

Παίκτριες:  Βεργίνη Μυρτώ, Γλένη Βασιλική, Καββαδά Νεφέλη,

Καββαδά Παρασκευή, Κυρίτση Σήλια, Λογοθέτη Δήμητρα, Μανωλικάκη Αίγλη, Μεσσήνη Δήμητρα, Μήτσουρα Αθηνά, Μικρώνη ‘Ολγα, Φούντα Κατερίνα, Χαλκιοπούλου Αλίνα

Επόμενη αγωνιστική 03/02/24 με τον Παναιτωλικό ΓΦΣ στο ΔΑΚ Λευκάδας ώρα 19:30

Στην όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής για την ομάδα βόλεϊ των ανδρών μας, σε εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-1. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες κάτι που αποδεικνύεται από την συγκομιδή πόντων σε κάθε σετ. Σε μεγάλο ποσοστό και μετά από αρκετό χρόνο η ομάδα μας έπαιξε με ορθολογική σύνθεση και ήταν ανταγωνιστική. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και εκμεταλλευόμενοι το Κυριακάτικο ρεπό  μας, ώστε στον επόμενο αγώνα να είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για την νίκη.

Προπονητής: κ. Χρύσανθος Κυριαζής

Παίκτες: Γαντζίας Διονύσης, Γκρέστα Φάμπιο, Γλένης Χρήστος,  Δασκαλόπουλος Ανδρέας, Καρβελάς Αντώνης,  Κοντογιώργης Ιωάννης, Κοντογιώργης Στέργιος,

Λάζαρης Αλέξανδρος, Μανωλίτσης Αριστοτέλης,Στάμος Δημήτρης, Τριαντάφυλλος Γιώργος, Φωτεινός Άγγελος

Επόμενη αγωνιστική 11/02/24 με τον ΑΟ ΦΙΛΙΑ Άρτας στο ΑΚΔ Άρτας ώρα 18:00

 Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.