ΛΟΥΡΟΣ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ = 1-2
Στον δρόμο για τον Λούρο, ο Γιώργος Κατηφόρης βάδιζε στα “τυφλά” εξαιτίας της ίωσης του Μπάμπη Ζ. Κοκόλη (του μεγάλου), αλλά και των προβλημάτων τραυματισμού που είχαν οι Φλούδας, Ορφανός και Τσελάι. Όταν οι τρεις πρώτοι έδωσαν το “ok”, στον Παλλευκάδιο κατάλαβαν ότι θα μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την πίεση της αναμέτρησης. Το γκολ του Μπαλή που σημειώθηκε πολύ νωρίς, μόλις στο 8′, πέρα από το ότι έβαλε “φτερά” στα πόδια των παικτών του πρωτοπόρου, σόκαρε τους παίκτες του Λούρου. Το σενάριο για τον Παλλευκάδιο έμοιαζε ελκυστικό και έγινε μοναδικό μετά το 0-2. Πέρα από τα δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, ο Παλλευκάδιος κυριάρχησε πλήρως, μετέτρεψε το άγχος σε δημιουργικότητα και ανάγκασε τους γηπεδούχους να μιλήσουν για δίκαιη επικράτηση. Κι όλα αυτά σε ένα γήπεδο που κάθε νίκη εκεί έχει την δική της σημασία, αφού ο Λούρος που είχε μεν πρόβλημα με την στελέχωση της ενδεκάδας στην κατηγορία των “μικρών” σε ηλικία παικτών (έλειπε ο Νίκου από τα χαφ), είχε βασικούς τους νεοαποκτηθέντες Ζάκκα και Δ. Τζιάκο.

LOUROS-PALLEYK
Η μείωση του σκορ με την έναρξη της επανάληψης, ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη, δεν στάθηκε όμως αρκετή στο να στερήσει την πρώτη θέση από τον Παλλευκάδιο, αφού οι γηπεδούχοι πέρα από το ότι ξέμειναν από δυνάμεις μετά το 70′, κινήθηκαν ανορθόδοξα κάτι που αποτέλεσε “βούτυρο στο ψωμί” των φιλοξενούμενων.
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
8′ Ο Μπαλή κινήθηκε από την αριστερή πτέρυγα και με μακρινό δεξί σουτ έπιασε στον “ύπνο” τον Λώλη σημειώνοντας το 0-1.
30′ Τυφλή απόκρουση με το κεφάλι από αμυντικό του Λούρου, ο Χ.Ζ. Κοκόλης έγινε κάτοχος της μπάλας και με ψηλοκρεμαστό διαγώνιο βολέ από την γωνία της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Λώλη σημειώνοντας το 0-2.
37′ Προσπάθεια του Ορφανού σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Λώλη.
47′ Ο Ράπτης με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι του Τρανουλίδη και στην συνέχεια στα δίχτυα (1-2).
Διαιτητικό τρίο: Ρίππης, Ποντίκης, Τριανταφύλλου.
ΛΟΥΡΟΣ (Α. Φερεντίνος): Λώλης, Σάκκος, Ζάχος, Κώστας, Λέτσος, Ράπτης, Ναστούλης (60′ Σακκάς), Ζάκκας, Μπόμπορης, Δ. Τζιάκος (82′ Γ. Τζιάκος), Λιόντος (70′ Παπαδόπουλος).
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπαλή, Κωστακιώτης, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας (70′ Στεριώτης), Χ.Ζ.Κοκόλης, Καλογέρης, Κονιδάρης (87′ Μπάλτσας), Ορφανός, Χ.Σ.Κοκόλης (83′ Πετούσης).