ΒΟΝΙΤΣΑ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ = 2-3
Χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει για να πάρει το “διπλό” ο Τηλυκράτης, ο οποίος αν και είχε την δυνατότητα να “καθαρίσει” το ματς από το πρώτο ημίχρονο κατά την διάρκεια του οποίου έχασε σημαντικές ευκαιρίες, έφτασε στο γκολ της νίκης λίγα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι παίκτες του Πάνου Πολίτη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, στο δεύτερο όμως δεν ήταν αυτοί που θα έπρεπε και κινδύνεψαν να χάσουν βαθμούς. Τελικά ο Σταύρος Καλογερής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση έδωσε χαρά σε συμπαίκτες, παράγοντες, αλλά και στους αρκετούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Βόνιτσα για το ματς.
Από την πλευρά του ο Αμβρακικός παρουσιάστηκε κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΠΣ Πρέβεζα, παρά την έλλειψη φρεσκάδας, όμως, που ήταν εμφανής στις κινήσεις των παικτών του, έφτασε να διεκδικεί ακόμη και τη νίκη έως το 87′.

BONIT-THL
Από εκτέλεση φάουλ του Παύλου και κεφαλιά του Λιότσου, η Βόνιτσα προηγήθηκε στο 10′ (1-0). Τα προβλήματα της Βόνιτσας στο αριστερό άκρο της άμυνας έδωσαν την ευκαιρία στον Γεωργάκη (στην πρώτη του παρουσία με την φανέλα του Τηλυκράτη) να γίνει απειλητικός για τον Παχή, χωρίς όμως να σημειωθεί η ισοφάριση. Το 1-1 έγινε στο 28′, όταν η καθαρή παράβαση (χέρι αμυντικού) έδωσε την ευκαιρία στον Καλογερή να ευστοχήσει από τα 11 μέτρα φέρνοντας έτσι το ματς στα “ίσα”. Με σουτ του Γεωργάκη στο 34′ ο Τηλυκράτης πήρε το προβάδισμα (1-2), το οποίο διατηρήθηκε έως το 57′ όταν ο Χασακής εκτέλεσε κόρνερ και ο Παππάς που βρήκε ελάχιστα την μπάλα αλλάζοντας της την πορεία, την έστειλε στα δίχτυα του Σκιαδά για το 2-2. Ακολούθησε ματς χωρίς μεγάλες φάσεις, με τον Τηλυκράτη να φτάνει τελικά στο τρίτο γκολ (σουτ του Καλογερή στο 87′) που του έδωσε και το “τρίποντο”.
Από πλευράς Τηλυκράτη εκφράστηκαν παράπονα για την διαιτησία του Σπυράκου, ενώ δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες και από την πλευρά της Βόνιτσας.
Διαιτητικό τρίο: Σπυράκος, Λαφαζάνης, Ντόμαρης
ΒΟΝΙΤΣΑ (Χ. Καράμπαλης): Παχής, Φούντογλου (36′ Νταλαγιάννης), Γεωργαλής, Ιωάννου, Λιότσος, Μπουκουράνης (67′ Φέσσας), Στράτος, Γουρούνας, Παππάς, Χασακής, Παύλος (76′ Κατσαρός)
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Γεωργάκης (61′ Σταματέλος), Αρ. Λούζι, Ρ. Λούζι, Καταγής (85′ Καταγής), Μακρυγιάννης (90′ Ρεκατσίνας), Κτενάς, Θειακός, Περιστέρης, Καλογερής.