ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ = 2-1
Αυτό που δεν επιθυμούν στον Παλλευκάδιο, είναι να πέσουν από το “ρετιρέ” εξαιτίας γκέλας στο γήπεδό τους. Η αντίδραση με αντίπαλο το Θεσπρωτικό που προηγήθηκε στο σκορ, ήταν αυτή που οφείλει να έχει ένα σωματείο που θέλει να λέγεται “ομάδα κορυφής”. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όπου ο Παλλευκάδιος βρέθηκε σε εντός έδρας ματς να “κυνηγάει” στο σκορ. Στις 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Βόνιτσα κατάφερε και γύρισε το σκορ “τούμπα”. Κάτι αντίστοιχο έκανε και κόντρα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη έδειξαν χαρακτήρα, στα δύσκολα οι περισσότεροι δεν κρύφτηκαν, βγήκαν μπροστά και έτσι το 0-1 έγινε 2-1 που επιτρέπει στον Παλλευκάδιο να βλέπει τους άλλους από το ψηλότερο σκαλί.
Το Θεσπρωτικό με εξαίρεση το γρήγορο γκολ, δεν κατόρθωσε να απειλήσει την εστία του Τρανουλίδη. Οι φιλοξενούμενοι με την άμυνά τους πολύ κοντά στην περιοχή του Σταμούλη, το μόνο που έκαναν ήταν να δίνουν επιθέσεις στους γηπεδούχους, οι οποίοι δικαιολογημένα έχουν να λένε ότι δικαιούνταν ένα σκορ μεγαλύτερο από αυτό που σημείωσε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.
Η ασυνεννοησία στην άμυνα του Παλλευκάδιου ήταν η αιτία για το 0-1 που προήλθε από στημένη φάση. Άμεσα οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο πρώτο “άνοιγμα” της άμυνας των φιλοξενούμενων. Η μονόπλευρη ανάπτυξη του Παλλευκάδιου (μόνο από δεξιά), απέφερε κάποια κερδισμένα κόρνερ, αλλά κι ένα γκολ που λανθασμένα ακυρώθηκε από την βοηθό Κούτρα, κάτι που παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι του Θεσπρωτικού.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Παλλευκάδιο, που αποτέλεσε το καλύτερο αγχολυτικό για την συνέχεια του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι όσο έμεναν πίσω από το κέντρο του γηπέδου, τόσο δυσκόλευαν την ζωή τους. Ευκαιρίες για τρίτο γκολ δημιουργήθηκαν αλλά χάθηκαν από τον Παλλευκάδιο, ενώ οι του Θεσπρωτικού μετά το 80′ επιχείρησαν και κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, τότε όμως ήταν ήδη αργά για να αλλάξει η διαμορφωθείσα κατάσταση.

palleyk-thespr 2
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
14′ Φάουλ για το Θεσπρωτικό από πλάγια θέση, οι παίκτες του Παλλευκάδιου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να βγάλουν σε θέση οφσάιντ αντιπάλους τους, με αποτέλεσμα ο ανενόχλητος Β. Μπόμπορης με κεφαλιά να σημειώσει το 0-1.
20′ Ο Α. Μπόμπορης πήρε την μπάλα πάνω από το πόδι του Φλούδα που ήταν φάτσα με την εστία.
27′ Η άμυνα των φιλοξενούμενων πιάστηκε στον “ύπνο” στην κάθετη ψηλοκρεμαστή μπαλιά που βγήκε στην πλάτη της και ο επερχόμενος Τσελάι με βολέ στον ουρανό των διχτύων ισοφάρισε σε 1-1.
36′ Ο Χ.Ζ. Κοκόλης βγήκε πίσω από τους αμυντικούς και χωρίς να είναι οφσάιντ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η βοηθός Κούτρα ακύρωσε το καθαρό γκολ, ενώ ο διαιτητής Κωνσταντίνου που ήταν κοντά στην φάση και φάνηκε να έχει ορατότητα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να πάρει την φάση “πάνω του”, αποδέχτηκε την υπόδειξη.
48′ Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Θεσπρωτικού και ο Χ.Ζ. Κοκόλης με συρτό σουτ νίκησε τον Σταμούλη σημειώνοντας το 2-1.
56′ Κοντινό σουτ του Καταγή, ο Α. Μπόμπορης έδιωξε προ της γραμμής του τέρματος.
60′ Πάσα του Ορφανού, σουτ του Καλογέρη άουτ.
67′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Χ.Ζ. Κοκόλη, η μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταμούλη.
Διαιτητικό τρίο: Κωνσταντίνου, Μπάκος, Κούτρα
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Τσελάι, Μπαλή, Καταγής, Βλάχος, Φλούδας, Χ. Ζ. Κοκόλης, Καλογέρης, Κονιδάρης (82′ Κονιδάρης), Ορφανός (79′ Στεριώτης), Χ. Σ. Κοκόλης (66′ Κωστακιώτης).
ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ (Α. Παπαδήμας): Σταμούλης, Α. Μπόμπορης, Μ. Τζίμας, Β. Μπόμπορης (62′ Παπαλέξης), Κιτσαντάς, Τ. Κούσης (85′ Φίντζος), Σιώρος, Σ. Κούσης, Μαλέσκος, Γεωργαλής, Καλδάνης (74′ Γ. Τζίμας).