Ανέλαβε τον ΠΣ Πρέβεζα σε μια δύσκολη στιγμή και καλείται με την εμπειρία που διαθέτει να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου. Τα προβλήματα όμως είναι αρκετά και σύμφωνα με τον Βαγγέλη Γκαρτζονίκα “απαιτούνται πολλές διορθώσεις”.
Μετά την λήξη του ματς Τηλυκράτης-ΠΣ Πρέβεζα, ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, αφού υποστήριξε ότι το ματς δεν είχε καμία σχέση με ντέρμπι προηγούμενων χρόνων ανάμεσα στις δύο ομάδες, τόνισε: “Ήρθαμε να μην χάσουμε αλλά δύο λάθη που έγιναν στην άμυνά μας, κόστισαν. Παίζαμε με κάποιες ελλείψεις και δεν το λέω ως δικαιολογία”.
Για το μέλλον του ΠΣ Πρέβεζα υπογράμμισε τα εξής: “Θέλουμε χρόνο, με δουλειά όμως και πειθαρχία θα φτάσουμε εκεί που πρέπει. Χρειάζεται να γίνουν πολλές διορθώσεις και αυτή την στιγμή είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Στηρίζουμε τα παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ, ενώ θα μας έρθουν κι άλλοι 3-4 παίκτες. Εύχομαι να βρούμε το δρόμο μας κάτι που πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα με τις προσθήκες”.
Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Γκαρτζονίκας έδωσε τις ευχές του στον Τηλυκράτη: “Να ευχηθώ στον Τηλυκράτη να έχει καλή πορεία γιατί το αξίζει λόγω και του ονόματος, όπως επίσης να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο”.