Γράφει ο Γιώργος Δευτεραίος

Στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ξεχωρίζει το ματς ανάμεσα στον Παλλευκάδιο και τον Τηλυκράτη που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, οι δύο ομάδες ψάχνουν εναγωνίως βαθμούς. Ο μεν Παλλευκάδιος για να μην χάσει κι άλλο έδαφος στην “μάχη” που δίνει για να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ο δε Τηλυκράτης για να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή ή να βρεθεί στην πρώτη θέση με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μία εβδομάδα πριν υποδεχτεί στην Λευκάδα τον νυν πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφα.

Όπως σε κάθε τοπικό ντέρμπι, έτσι και σε αυτό δεν χωράνε προγνωστικά, παρότι ο Τηλυκράτης δείχνει να έχει το πάνω χέρι λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που έχει αποκτήσει από τον Παλλευκάδιο. Είναι βέβαιο πως οι δύο προπονητές επιθυμούν την καλή παρουσία της ομάδας τους στον κακό αγωνιστικό χώρο, ωστόσο από την στιγμή που πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση των βαθμών με κάθε τρόπο, δύσκολα οι φίλαθλοι που αναμένεται να δώσουν βροντερό “παρών”, θα δούν τις δύο ομάδες να προσφέρουν υψηλής ποιότητας θέαμα.

Από πλευράς Παλλευκάδιου εκτός αγώνα θα είναι ο τιμωρημένος Γουριώτης και ο τραυματίας Κολοβός, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Γιώργος Κατηφόρης θα μπορέσει να συμπεριλάβει στην αρχική ενδεκάδα τους τραυματίες Τριάντο και Ντιμιτρόφ. Ο φιλοξενούμενος Τηλυκράτης του Ανδρέα Παντζιαρά θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Βασίλα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (29 Οκτωβρίου, ώρα 15.00).