Σημαντική για την περαιτέρω εξέλιξη του πρωταθλήματος είναι η 27η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (14/3, ώρα 16.00′). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς για όλα τα γούστα, αφού σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν βαθμολογικό κίνητρο. Η εξέλιξή των αγώνων αυτών θα καθορίσει πολλά ενόψει της συνέχειας, άλλωστε απέμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Το σημαντικότερο ματς για την “μάχη” στι πρώτες θέσεις θα γίνει στην Πάργα, εκεί όπου ο Απόλλων του Γιώργου Μουστάκα θα υποδεχτεί τον Παλλευκάδιο. Η γηπεδούχος “καίγεται” για τους βαθμούς ώστε να διατηρηθεί σε… τροχιά πεντάδας, ενώ η ομάδα του Γιώργου Κατηφόρη είναι έτοιμη να “πεθάνει” μέσα στον αγωνιστικό χώρο για το “τρίποντο” αυτό που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικό για την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.
Το Καναλάκι θα βρεθεί στην Πλαγιά, σε γήπεδο που κρύβει παγίδες για κάθε ομάδα. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να είναι κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Τηλυκράτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι και πέρυσι. Να περάσουν δηλαδή με νίκη που θα τους προσφέρει πολλά στην οικονομία του πρωταθλήματος που βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.
Ο τρίτος της παρέας που συμπληρώνει το γκρουπ της κορυφής, ο Τηλυκράτης, θα υποδεχτεί στο Δημ. Στ. Λευκάδας τον Κεραυνό Θεσπρωτικού. Οι παίκτες του Πάνου Πολίτη ξέρουν ότι μόνο με νίκη επί του Θεσπρωτικού θα έχουν δώσει μεγαλύτερη αξία στα “διπλά” που πήραν σε Ωρωπό και Πλαγιά, ενώ στο μυαλό τους θα βρίσκονται και τα ματς Παλλευκάδιου και Καναλακίου με την ελπίδα να εκμεταλλευτούν τυχόν γκέλες των πρωτοπόρων. Ο Κεραυνός που προέρχεται από την σημαντική νίκη επί του ΠΣ Πρέβεζα, θα παίξει χωρίς άγχος, γεγονός που τον κάνει πιο επικίνδυνο και θα κυνηγήσει την έκπληξη.
Μεγάλο ματς για την είσοδο στην πεντάδα θα γίνει στο Δημ. Στ. Πρέβεζας. Ο ΠΣ Πρέβεζα θα υποδεχτεί τον Λούρο, με τον νικητή να αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την επίτευξη του τελικού στόχου.
Στον Ωρωπό η τοπική ομάδα θα αναζητήσει τους βαθμούς με αντίπαλο τον ΠΑΣ Σφακιωτών, ώστε να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες διατηρεί για την είσοδο στην πεντάδα, ενώ στο ματς που θα γίνει στους Σφακιώτες, η Καρυά θα επιδιώξει να φτάσει στη νίκη με αντίπαλο την αδιάφορη ΑΕ Πρέβεζας, για να βελτιώσει την βαθμολογία της και την θέση της λίγο πριν ριχτεί στην “μάχη” των πλέι άουτ. Τέλος, σημαντικό ματς στον δρόμο για τα πλέι άουτ θα γίνει στο ΔΑΚ Ζαλόγγου, εκεί όπου θα αναμετρηθούν η Σινώπη και ο Απόλλων Νότιας Λευκάδας, δύο ομάδες που απο την μία προσπαθούν να πλησιάσουν την Βόνιτσα (γεγονός που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθαντότητες) και από την άλλη να μπουν από την καλύτερη θέση στο μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει και τις ομάδες που θα παραμείνουν στην κατηγορία. Στην συνέχεια μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής και τις διαιτητικές τριάδες που θα βρεθούν στα γήπεδα:

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 14/3/15
27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΩΡΑ 16:00′
ΣΙΝΩΠΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΛ
Ν. Ρούσσος, Μπάκος, Κούτρα
ΠΑΡΓΑ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ
Σπυράκος, Κωνσταντίνου, Π. Φραγκούλης
ΚΑΡΥΑ – ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Μπαΐλης, Παπαδόπουλος, Κασάρι
ΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΟΥΡΟΣ
Αλεξανδρόπουλος, Τσόγκας, Λάζαρης
ΩΡΩΠΟΣ – ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ
Καλογέρης, Γκούμας, Πάσχος
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ
Ρίππης, Τζίμας, Πάτσης
ΠΛΑΓΙΑ – ΚΑΝΑΛΑΚΙ
Γ. Ρούσσος, Σφονδύλη, Σίσκας
ΒΟΝΙΤΣΑ – ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ = 3-0 ά.α.