Την απόφασή της για τις τιμωρίες των εμπλεκομένων στα επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια του ματς Παλλευκάδιος – Καναλάκι ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας. Το πιο σοβαρό περιστατικό που είχε συμβεί στο παιχνίδι της 21ης Φεβρουαρίου ήταν ο τραυματισμός του γυμναστή του Καναλακίου, Τάκη Ντούρου, από αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της αρμόδιας Επιτροπής, ο Παλλευκάδιος θα δώσει έναν εντός έδρας αγώνα του σε ουδέτερο γήπεδο (αποκλεισμός της έδρας του για μία αγωνιστική), ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.
Στην ομάδα του Καναλακίου επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ.
Από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής που έλαβε υπόψη της τα αναγραφόμενα από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, αλλά και τις απολογίες των ομάδων, αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πως τα όσα έλαβαν χώρα το κρίσιμο πεντάλεπτο της διακοπής του ματς που προήλθε από την ρίψη του αντικειμένου, δεν θεωρήθηκαν επεισόδια μεγάλης έκτασης ή ιδιαίτερης σοβαρότητας. Η χρηματική ποινή στην περίπτωση θα κυμαίνονταν από 50 έως 800 ευρώ, ενώ οι αγωνιστικές αποκλεισμού του γηπέδου θα ήταν από μία έως τέσσερις.
Επειδή ορισμένοι συγκρίνουν αυτή την περίπτωση με άλλες, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει διαφορά από γεγονός σε γεγονός. Βάσει των αναφορών που ακολούθησαν το περιστατικό, δεν υπήρξαν εκτεταμένα επεισόδια, κάτι που αν είχε γίνει οι ποινές θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες.
Όσον αφορά τώρα το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς Παλλευκάδιος – Καρυά, τα σενάρια αναφέρουν αυτό της Βόνιτσας και εκείνο της Παλαίρου.