** Το ματς με τον Θρίαμβο Λούρου που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, ήταν τελικά το τελευταίο του Μπάμπη Βάλβη με την φανέλα του Τηλυκράτη. Ο έμπειρος παίκτης εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν είχε τον χρόνο που ήθελε για τις υποχρεώσεις του στην ομάδα της Λευκάδας, με αποτέλεσμα να ζητήσει από την διοίκηση του συλλόγου να του επιτρέψει να σταματήσει να αγωνίζεται. Οι διοικούντες τον σύλλογο αποδέχτηκαν το αίτημα του Πρεβεζάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τον τρόπο αυτό ολοκλήρωσε την τρίτη θητεία του στον Τηλυκράτη.
** “Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Τηλυκράτη που αποδέχτηκε το αίτημά μου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Βαγενά” ανέφερε στο lefkadaweb.gr ο Μπάμπης Βάλβης, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: “Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα, όλοι τους ήταν κύριοι απέναντί μου, ωστόσο επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στον σύλλογο. Εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος να δει την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται”.
** Εκτός Τηλυκράτη βρίσκεται πλέον και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Άρης Βλάχος, που ξεκίνησε βασικός σε αρκετά ματς του Α’ Γύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα των Αθηνών.
** Οι συζητήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ όπως είναι φυσικό δεν λείπουν στον Τηλυκράτη, ο οποίος δίπλα στους Στράτο Γαζή και Μάκη Γεωργάκη, που “κατηφόρισαν” από τον ΠΑΣ Σφακιωτών στο Δημοτικό Στάδιο, θα προσθέσει και κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές. Επικρατέστερος για να φορέσει την φανέλα του σωματείου, δείχνει να είναι για την ώρα ο 18χρονος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Νότιας Λευκάδας, Στάθης Κούρτης.
** Όπως γράψαμε την Παρασκευή (2/1), το σενάριο θέλει το Καναλάκι να προχωράει στην απόκτηση τεσσάρων παικτών, αριθμός βέβαια που ενδέχεται και να αυξηθεί αν κριθεί -έως το τέλος Ιανουαρίου- ότι απαιτείται και κάτι ακόμη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lefkadaweb.gr, ο πρώτος παίκτης που είναι μια “ανάσα” από την ένταξή του στην ομάδα του Αχέροντα, είναι ο μεσοεπιθετικός του Κεραυνού Θεσπρωτικού, Αποστόλης Σιώρος. Ο νεαρός άσος πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ20 του Παναιτωλικού που έχει φορέσει και την φανέλα των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Π-Λ, από τα τέλη Αυγούστου είχε επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
** Ο δεύτερος παίκτης που σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έχει δεχτεί κρούση από την ομάδα του Νίκου Βέκιου, είναι ο Γιώργος Λάππας, ο οποίος στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού επέστρεψε στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο 27χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, την Νίκη Βόλου, τον Τύρναβο και τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.
** Ο Νίκος Μπόμπορης του Λούρου που πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Σφακιωτών, σύμφωνα με σενάριο που κυκλοφορεί, είναι στο στόχαστρο του ΠΣ Πρέβεζα. Στον Λούρο, που περιμένουν να δουν την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα ο Ζώης Ζάκκας από το Καναλάκι. Ο 25χρονος δεξιοπόδαρος παίκτης ενδέχεται να έχει ως συμπαίκτη στον Λούρο τον μέσο Δημήτρη Τζιάκο, ο οποίος άφησε τον Εθνικό Φιλιππιάδας για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
** Την αποχώρηση του Κώστα Κουντούρη από τους Ίωνες σας γνωστοποιήσαμε την Παρασκευή. Πληροφορίες από ομάδα του νησιού στην οποία έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις, τον θέλουν ως το νούμερο ένα φαβορί για τον πάγκο της…
** Η ξαφνική και μη αναμενόμενη αποχώρηση του Κώστα Δημουλιά από την Αναγέννηση Άρτας, έχει μπλέξει το όνομα του έμπειρου μέσου στα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται για τον ΠΣ Πρέβεζα, το Καναλάκι και τον Τηλυκράτη. Οι επόμενες ημέρες θα φανερώσουν τις προθέσεις των διοικούντων των ομάδων που προαναφέρθηκαν και φυσικά την απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.