Σε μια ψυχρολουσία που ανεβάζει τη θερμοκρασία συμμετείχαν οι πρώτες πέντε Playmates, ύστερα από πρόκληση του γιου του Χιου Χέφνερ, για το Ice bucket challenge.

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε το Playboy, καλώντας τις playmate να λάβουν μέρος σε μια πρόκληση, που τις έκανε να… δείξουν άλλα πράγματα -τα καλλίγραμμα κορμιά τους.

upl53fa261c35e25Ο Κούπερ Χέφνερ, γιος του Χιου, δέχτηκε να λάβει μέρος στο Ice Bucket Challenge και προκάλεσε τις Playmates να κάνουν το ίδιο.

Σε πρώτη φάση ανταποκρίθηκαν οι Αμέλια Τάλον, Βαλ Κέιλ, Ντάνι Μάδερς, Κίμπερλι Φίλιπς και Ανα Σοφία Μπέργκλουντ, οι οποίες υπέστησαν την ψυχρολουσία, φορώντας τα ελάχιστα δυνατά, ενώ η κάμερα εστίαζε στα βρεμένα κορμιά τους.

upl53fa27044f412Οι Playmates προκάλεσαν με τη σειρά τους, τους θαυμαστές τους στα social media, οι οποίοι συνολικά ξεπερνούν το 1.000.000. Το Playboy, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι για κάθε Playmate που λαμβάνει μέρος στο ice bucket Challenge, θα δωρίζει 100 δολάρια στην οργάνωση για την καταπολέμηση του ALS (Πλάγια Αμυοτροφική Σκλήρυνση).

Οι πέντε πρώτες ξεκίνησαν με μια ψυχρολουσία που… ανεβάζει την θερμοκρασία. Αναμένονται κι οι υπόλοιπες…

Πηγή: thetoc.gr