Αντιμέτωπος και με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας είναι πλέον ο 60χρονος βρεφονηπιοκόμος που συνελήφθη στην Φιλιππιάδα.

Με την κατηγορία αυτή και τις υπόλοιπες που τον βαραίνουν θα οδηγηθεί την Δευτέρα σε Ανακριτή και Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί και να αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή όχι.

Σύμφωνα με έγκυρες, αστυνομικές πηγές, κατά τη συνέχιση της έρευνας που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος φωτογραφιών νηπίων και παιδιών, από παιδικούς σταθμούς κι άλλους χώρους της περιοχής, τις οποίες είχε τραβήξει ο ίδιος.

quotes

Ο 60χρονος εργάζονταν στον παιδικό σταθμό της Φιλιππιάδας όπου όμως η συμπεριφορά του είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Εκτιμάται ότι οι φωτογραφίες ξεπερνούν τις χίλιες πεντακόσιες. Σε κάποιες μάλιστα τα παιδάκια έχουν αποτυπωθεί με τα εσώρουχά τους, ενώ ορισμένες έχουν υποστεί επεξεργασία και μοντάζ και το περιεχόμενό τους γίνεται πλέον αποκρουστικό. Ο 60χρονος εργάζονταν στον παιδικό σταθμό της Φιλιππιάδας όπου όμως η συμπεριφορά του είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Το 2011 είχε απομακρυνθεί μετά από διαμαρτυρίες γονιών καθώς διαπιστώθηκε ότι σήκωνε τα ρούχα των παιδιών και τα ζωγράφιζε.

Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και μάλιστα με περιπετειώδη τρόπο καθώς επιτέθηκε στους αστυνομικούς με μία κοσιά.

Η σύλληψη ήρθε ως αποτέλεσμα καταγγελίας άλλου κατοίκου της περιοχής σε βάρος του οποίου είχε αναγράψει υβριστικά συνθήματα σε διάφορους δημόσιους χώρους της Φιλιππιάδας.

Ο 60χρονος διατηρούσε σχέση με τη 19χρονη κόρη του καταγγέλλοντος. Μετά τον χωρισμό τους έγραψε συνθήματα τόσο εναντίον του πατέρα της ενώ πέταξε σε διάφορα σημεία φωτοτυπίες φωτογραφιών της ίδιας.

Η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε και την υπόλοιπη δράση του. Στο σπίτι του βρέθηκαν πέραν των φωτογραφιών και τέσσερα dvd τα οποία έχουν αποσταλεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποφανθεί για το περιεχόμενό τους.

Πηγή: epiruspost.gr