ΚΑΡΥΑ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ = 2-0

Τα απαραίτητα έκανε ο Τηλυκράτης, που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και επέστρεψε στις νίκες. Οι φιλοξενούμενοι δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους, πέτυχαν όμως τον στόχο τους που ήταν το “τρίποντο” που τους ανέβασε βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας. Η Καρυά που δείχνει θέληση για να αναστρέψει την εικόνα που παρουσίασε στις πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει την ποιότητα να αντιμετωπίσει τέτοιες ομάδες και μέσα από παρόμοια ματς ψάχνει κέρδη σε τομείς πέραν της βαθμολογίας που θα την βοηθήσουν στο υπόλοιπο κομμάτι της διαδρομής.
Το 0-1 που ήρθε από τα… αποδυτήρια έδιωξε το άγχος από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στην συνέχεια κυκλοφόρησαν την μπάλα μεταξύ κέντρου και περιοχής της Καρυάς. Η κατοχή βέβαια μπορεί να μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες (Μακρυγιάννης, Καλογέρης, Περιστέρης και Κτενάς συμμετείχαν στις περισσότερες), ωστόσο το γκολ που θα έδιωχνε περίεργες σκέψεις άργησε να έρθει. Όσο παρέμενε το εύθραυστο 0-1 οι παίκτες του Π. Βαγενά έτρεφαν ελπίδες για το “χρυσό” γκολ, η αδυναμία τους όμως στο δημιουργικό κομμάτι δεν βοήθησε τους γηπεδούχους να βάλουν δύσκολα στον Π. Σκιαδά. Το 0-2 απλά έβαλε την σφραγίδα σε μια “παράσταση” που θα ξεχαστεί γρήγορα από αυτούς που βρέθηκαν στην κερκίδα του Δημοτικού γηπέδου Σφακιωτών. Ο Τηλυκράτης ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας του τραυματισμού του Βρεττού στο 85′, ο οποίος αποχώρησε σε σημείο που είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές της ομάδας του.
ΓΚΟΛ
2′ Κάθετη πάσα του Βάλβη από την δεξιά πλευρά επίθεσης του Τηλυκράτη, ο Καλογερής κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με διπλή προσπάθεια, από διαγώνια θέση πέτυχε το 0-1.
73′ Ο Μακρυγιάννης ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή της Καρυάς, την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον επερχόμενο Βάλβη, ο οποίος με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αραβανή (0-2).
Διαιτητικό τρίο: Καλογέρης, Λαφαζάνης, Ντόμαρης
ΚΑΡΥΑ (Π. Βαγενάς): Αραβανής, Χ. Σάντας (29′ Βενέτης), Μπίτας, Γούλας, Π. Χαλκιόπουλος, Παππάς, Κορφιάτης, Ηλιόπουλος (62′ Ε. Α. Κατωπόδης), Σκέμπη, Λαυράνος (75′ Ναζεράι), Τσαβαλάκογλου.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Καταγής, Α. Λούζι, Ρεκατσίνας, Κτενάς, Περιστέρης (75′ Βερύκιος), Βάλβης (75′ Παππάς), Βλάχος (46′ Θειακός), Μακρυγιάννης, Καλογερής.

Φωτό: Θανάσης Κατωπόδης