ΛΟΥΡΟΣ – ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ = 1-2
Με την υπόθεση “πρωτιά στην βαθμολογικό πίνακα” να κρέμεται σε μια κλωστή, το μόνο που μετράει πλέον είναι οι βαθμοί. Ο Τηλυκράτης μπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή του, πήρε όμως το πολυπόθητο “τρίποντο”, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του σε μια έδρα -και απέναντι σε μια ομάδα- που πάντα κρύβει κινδύνους. Ο Λούρος μετά τις αλλαγές του (στο δεύτερο ημίχρονο) έγινε καλύτερος, απείλησε με ισοφάριση, ωστόσο δεν πέτυχε τον στόχο του.
Ο Τηλυκράτης ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς διώχνοντας μέρος του άγχους του. Σκόρερ στο 7′ ο Κτενάς που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Μαλαμή σημειώνοντας το 0-1. Οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν χωρίς τους βασικούς τους επιθετικούς (Μπόμπορης και Γαζής αντίστοιχα), γεγονός που τις επηρέασε στο πρώτο 45λεπτο που μπορεί να χαρακτηριστεί ανούσιο εξαιτίας των λίγων καλών στιγμών μπροστά από τις δύο εστίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια των γηπεδούχων να “βγάλουν” εκτός ματς τον Καλογερή πέτυχε ως ένα βαθμό, κάτι που κόστισε στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας της Λευκάδας.
Το γκολ του Μακρυγιάννη στο 62′ με το οποίο έγινε το 0-2 (με σουτ μέσα από την περιοχή), ήταν η τελευταία αξιόλογη επίσκεψη του Τηλυκράτη στα καρέ του Μαλαμή. Η είσοδος των Λέτσου και Φέκκα μεταμόρφωσαν τον Λούρο και σε συνδυασμό με την εξόντωση του Καλογερή από τον Λιόντο επέτρεψαν στους γηπεδούχους να βρεθούν πιο κοντά στην περιοχή του Σκιαδά. Το δοκάρι σε φάουλ του Νίκου στο 70′ ήταν η προειδοποίηση για το 1-2 με σουτ από το ύψος της περιοχής που επιχείρησε ο ίδιος παίκτης στο 74′. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι με γεμίσματα στο κέντρο άμυνας του Τηλυκράτης επεδίωξαν το δεύτερο γκολ, το οποίο άγγιξαν στο 90′ σε καλή προσπάθεια του Φέκκα που έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.
Διαιτητικό τρίο: Σπυράκος, Π. Φραγκούλης, Γκαρτζονίκας
ΛΟΥΡΟΣ (Α. Φερεντίνος): Μαλαμής, Σάκκος, Δ. Τζιάκος (89′ Κοκκίνης), Γ. Τζιάκος (53’Λέτσος), Λιόντος, Πάνου, Ζάκκας, Ράπτης, Νίκου, Γκολάκου, Ναστούλης (63′ Φέκκας).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Π. Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός (89′ Σάντας), Γεωργάκης, Π. Λούζι, Ο. Λούζι, Σ. Καταγής, Μακρυγιάννης, Κτενάς, Παπαδόπουλος (63′ Γ. Καταγής), Περιστέρης (80′ Κούρτης), Καλογερής.