Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ – ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ = 0-1
Ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία μετά από οκτώ χρόνια. Το προηγούμενο ματς με γηπεδούχο την Καρυά διεξήχθη στις 2/12/06. Και τότε το σκορ ήταν ίδιο. 0-1. Και τότε ο στόχος των δύο ομάδων ίδιος. Νίκη για βαθμολογική “ανάσα”, νίκη για ψυχολογικό ντοπάρισμα. Το ματς μεταξύ των δύο γειτονικών σωματείων που έχουν κοινή έδρα, κρίθηκε από το σουτ-γκολ του Ζάτσε. Του παίκτη που ξεχώρισε στον αγωνιστικό χώρο, που συμμετείχε στις λιγοστές καλές φάσεις της αναμέτρησης.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν, αλλά για μία ακόμα φορά πίεσαν όταν βρέθηκαν να χάνουν. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί, αφού σκόραραν σε χρονικό σημείο που η κούραση δεν τους είχε επηρεάσει και πολύ. Τα 120 λεπτά από το ματς Κυπέλλου με τον Τηλυκράτη έπαιξαν τον ρόλο τους στην απόδοση των φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν το “πλήρωσαν”.
Το ματς είχε λίγες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, γκολ όμως δεν πέτυχε. Αυτό που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 52′ με σουτ του Ζάτσε έξω από την περιοχή (0-1). Στην συνέχεια η Καρυά πλησίασε πιο κοντά στην εστία του Χαλκιόπουλου, φάσεις όμως που θα άλλαζαν τα δεδομένα της αναμέτρησης δεν έβγαλε. Το φινάλε βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το “τρίποντο” που τους έστειλε στους 9 βαθμούς.
Διαιτητικό τρίο: Παπαδόπουλος, Κούτρα, Κασάρι
Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ (Π. Βαγενάς): Αραβανής, Ε.Δ. Κατωπόδης (68′ Βενέτης), Γούλας, Χ. Σάντας, Π. Χαλκιόπουλος, Παππάς, Μπήτας, Ρέτσης, Σκέμπη, Ε.Α. Κατωπόδης (55′ Βεργίνης), Ηλιόπουλος (70′ Σ. Χαλκιόπουλος).
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (Β. Μάλφας): Χαλκιόπουλος, Γεωργάκης, Πλαστουργός (78′ Ε. Λάζαρης), Σερδινιάρης, Σ. Βακουφτσής, Πολυδωρόπουλος (66′ Καρτάνος), Κάλλιας, Γ. Κτενάς (55′ Α. Λάζαρης), Ι. Βακουφτσής, Σταματίου, Ζάτσε.