Ελάτε στον κόσμο μου!

Justine’s world ή ο Κόσμος της Ιουστίνης είναι μια καινούρια στήλη που εγκαινιάζω εδώ για να επικοινωνώ κυρίως θέματα που αφορούν στην ανθρώπινη ματαιοδοξία.

quotes

Πιστεύω ακράδαντα πως μια γυναίκα μπορεί να είναι τα πάντα

Πιστεύοντας ακράδαντα πως μια γυναίκα μπορεί να είναι τα πάντα ( εργαζόμενη , μητέρα, νοικοκυρά, επαγγελματίας, φιλόδοξη, σύζυγος), θεωρώ ότι οφείλει να αναδεικνύει τη γυναικεία της ταυτότητα με κάθε τρόπο. Επίσης, είναι γεγονός πως ο σημερινός άνδρας δεν αρκείται στο κυριακάτικο κοστούμι του αλλά εφευρίσκει το προσωπικό του στύλ, αποκτώντας μια αισθητική ταυτότητα. Προσωπικά ξεκίνησα ως δημοσιογράφος της μόδας και του στάιλινγκ κι αυτό δε μπορώ να το αφαιρέσω απο τη συνολική μου πολυσχιδή ύπαρξη.

Μου αρέσει η μόδα ως μια εφηρμοσμένη μορφή τέχνης της τρίτης χιλιετηρίδας. Η μόδα με τα παιχνιδίσματά της ανάμεσα στα χρώματα και τη διάθεση των ανθρώπων ανεβάζει το ηθικό, ανανεώνει, φρεσκάρει, λατρεύει και λατρεύεται απο γυναίκες και άντρες. Ετσι, θα σας παίρνω από το χέρι κάθε εβρομάδα να ανακαλύπτουμε μαζί την ανανεούμενη αισθητική στα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα έπιπλα, τη διακόσμηση του σπιτιού. Εσείς κι εγώ θα ζούμε μια σχέση εφήμερη και προοδευτικά ανανεούμενη…

Η Ιουστίνη δεν είναι μόνο πολιτική δημοσιογράφος, αυστηρή κριτής των γεγονότων, μυθιστοριογράφος, βιογράφος. Ζεί σε μια διεθνή κοινότητα και συγκινείται απο τα ωραία μικρά καθημερινά πράγματα. Αυτός είναι ο κόσμος μου και θα τον μοιράζομαι μαζί σας κάθε εβδομάδα!!! Υπόσχεση τιμής!

Σας προσκαλώ λοιπόν στο Justine’sWorld!

 

ΥΓ. Η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη είναι διεθνούς βεληνεκούς συγγραφέας και δημοσιογράφος