ΣΙΝΩΠΗ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ = 0-3

Την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνει ο Παλλευκάδιος, ο οποίος έπραξε το καθήκον του με αντίπαλο την υποδεέστερη Θύελλα Σινώπης. Οι παίκτες του Γιώργου Κατηφόρη “καθάρισαν” το ματς πριν συμπληρωθεί το ημίωρο και στην συνέχεια έκαναν συντήρηση δυνάμεων αναμένοντας το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και τα αποτελέσματα από τα άλλα γήπεδα. Η ήττα του Λούρου στην Βόνιτσα και της Πλαγιάς στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, άφησαν μόνη πρώτη την ομάδα του Παλλευκάδιου, η οποία έχει όλα τα φόντα να κάνει… Πρωτοχρονιά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.
Πρώτη προτεραιότητα για τους φιλοξενούμενους στο ματς που έγινε στο ΔΑΚ Ζαλόγγου, ήταν το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Από την στιγμή που αυτό έγινε πράξη, το ματς πήρε το… δρόμο του και σε διάστημα 20 λεπτών η… σεμνή τελετή είχε λάβει τέλος.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 8ο λεπτό, όταν ο Καταγής εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Χ.Ζ. Κοκόλη και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 21′ ήταν η σειρά του Ορφανού να βρει δίχτυα, καθώς με πλασέ πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 σημειώθηκε στο 28′ με αυτογκολ, όταν αμυντικός της Σινώπης στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, η επιπολαιότητα όμως στην τελική προσπάθεια διατήρησε το σκορ στο 0-3.
Διαιτητικό τρίο: Κ. Φραγκούλης, Λαφαζάνης, Μπάκος
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Ρ. Τσελάι (65′ Νάνος), Στεριώτης, Καταγής, Καλογέρης, Φλούδας, Μπάλτσας (52′ Θ. Τσελάι), Ορφανός, Χ.Ζ. Κοκόλης, Πετούσης (52′ Κονιδάρης), Φωτεινός.