ΩΡΩΠΟΣ – ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ = 1-1
Ήξερε ότι μόνο με νίκη θα είχε την δυνατότητα να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρωτιά, ώστε να πάει στα πλέι οφ έχοντας το πλεονέκτημα. Ο Παλλευκάδιος, όμως, κατάφερε να “αυτοκτονήσει”, καθώς πέταξε -στο πρώτο ημίχρονο- κλασσικές ευκαιρίες που του στέρησαν το δικαίωμα να αποκτήσει προβάδισμα και μάλιστα μεγαλύτερο του ενός γκολ. Ο αδιάφορος βαθμολογικά Ωρωπός, που τα έδωσε όλα στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης για να αποτρέψει την ήττα, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, που στην τελευταία φάση του ματς θα μπορούσε να τον είχε μετατρέψει και σε τρίποντο.
Οι γηπεδούχοι παρατάχτηκαν με διάταξη 4-3-3 (Κοντογεώργος, Διαμαντής και Μπρούβας στην επίθεση), ενώ ο Παλλευκάδιος ξεκίνησε με 4-2-3-1 (κορυφή ο Μπαλάφας, πίσω του ο Ορφανός και στις πτέρυγες Χ.Ζ. Κοκόλης και Χ.Σ. Κοκόλης). Μόλις στο 5′, ο Γ. Κατηφόρης είδε τα σχέδια του να ανατρέπονται. Ο Χ.Ζ. Κοκόλης, που μαζί με τον Ορφανό δημιουργούν το παιχνίδι του Παλλευκάδιου, τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τον Β. Κάππα, με αποτέλεσμα στο 14′ να αποχωρήσει. Μετά το αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο πάντως, ο Παλλευκάδιος απέκτησε τον απόλυτο έλεγχο και με κατοχή μπάλας 70-30 εγκαταστάθηκε πάνω από το κέντρο και προς την περιοχή του Ωρωπού. Έως το 30′ κέρδισε πέναλτι, τέσσερα κόρνερ, και είχε και τρεις κλασσικές ευκαιρίες. Μετά το 30′ ο Ωρωπός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο ο Τρανουλίδης έως και το 45′ παρέμεινε απλός θεατής.
Μεταξύ 46′ και 60′, ο Παλλευκάδιος ήταν καλύτερος στα σημεία, ο Ωρωπός όμως ήταν αυτός που με δύο ξαφνικές αντεπιθέσεις έγινε επικίνδυνος. Στο 61′ ο Παλλευκάδιος πήρε το προβάδισμα και απέκτησε το δικαίωμα διαχείρισης του ματς με τρόπο της επιλογής του. Παρ’ όλα αυτά, το 0-1 λειτούργησε ευεργετικά για τον Ωρωπό. Οι παίκτες του Νταλάκα εκμεταλλεύτηκαν το υπερβολικό άγχος και τα αδικαιολόγητα λάθη των παικτών του Παλλευκάδιου, με αποτέλεσμα όχι μόνο να φτάσουν στο 1-1, αλλά και να κυνηγήσουν με ιδιαίτερες αξιώσεις στο υπόλοιπο διάστημα το τρίποντο. Η εικόνα του αγώνα μετά το 0-1 ήταν τέτοια που σου έδινε την εντύπωση ότι η ομάδα που “καίγονταν” για τους βαθμούς ήταν ο Ωρωπός, ο οποίος στο φινάλε πανηγύρισε την ισοπαλία που διαμόρφωσε νέα δεδομένα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

wr-pallf4
ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
10′ Ανατροπή του Μπαλάφα από τον Λάκκα με τον διαιτητή να υποδεικνύει άμεσα το καθαρό πέναλτι. Ο Ορφανός έστειλε την μπάλα στην δεξιά του γωνία του Κάππα, ο οποίος έπεσε και απέκρουσε.
16′ Κεφαλιά του Χ.Σ. Κοκόλη, ο Κάππας μπλόκαρε.
22′ Κόρνερ του Ορφανού, κεφαλιά του Καταγή, η μπάλα έφυγε άουτ.
45′ Σουτ του Μπαλάφα από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να παίρνει τροχιά προς τα δίχτυα, ο Λάκκας όμως κόντραρε και παραχώρησε κόρνερ.
52′ Σουτ του Κοντογεώργου, ο Τρανουλίδης μπλόκαρε.
58′ Κεφαλιά του Διαμάντη, η μπάλα κατέληξε άουτ.
61′ Ο Ορφανός κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά στο σημείο του κόρνερ, κέρδισε την μπάλα την οποία πάσαρε στον Μπαλάφα, και αυτός με την σειρά του με συρτή σέντρα στο σημείο του πέναλτι, έδωσε έτοιμο γκολ στον Χ.Σ. Κοκόλη που με σουτ πέτυχε το 0-1.
72′ Από σέντρα του Κοντογεώργου, ο Μπρούβας που βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, στην πλάτη της άμυνας, με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.
88′ Φάουλ του Μπαλή, ο Μπαλάφας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.
90′ Σουτ του Νταλιάρδα από πλεονεκτική θέση, η μπάλα κατέληξε άουτ δίπλα από το δοκάρι του Τρανουλίδη.
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Ντίτσου (έδειξε τρεις κίτρινες σε παίκτες του Ωρωπού και μία σε παίκτη του Παλλευκάδιου) και των βοηθών του.
Διαιτητικό τρίο: Ντίτσος, Ποντίκης, Μπάρκας
ΩΡΩΠΟΣ (Α. Νταλάκας): Π. Κάππας, Ντέτσικας, Γκόκα, Μπρούβας, Χουλιάρας, Λάκκας, Β. Κάππας, Διαμάντης (90′ Ριστάνης), Λύγκουρης (78′ Ρ. Λιάσκος), Κοντογιώργος, Κτενάς (64′ Νταλιάρδας).
ΠΑΛΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γ. Κατηφόρης): Τρανουλίδης, Μπαλή, Τσελάι, Καταγής, Βλάχος, Κωστακιώτης, Χ.Ζ. Κοκόλης (14′ λ.τ. Πετούσης), Καλογέρης (85′ Στεριώτης), Χ.Σ. Κοκόλης (78′ Μεϊντάνης), Ορφανός, Μπαλάφας.