Ο αγώνας με τον Εθνικό σήμανε την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Δόξας για την σεζόν 2014-2015. Από την επομένη της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, οι διοικούντες το σωματείο της Λευκάδας έθεσαν προς συζήτηση το τελευταίο μέρος της υλοποίησης του οικονομικού πλάνου της αγωνιστικής χρονιάς. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και το υψηλό μπάτζετ, η σεζόν που απαιτούσε κόπους και θυσίες από τα μέλη του Δ.Σ., φτάνει στο τέλος της με τον επιθυμητό τρόπο και χωρίς προβλήματα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει το lefkadaweb.gr. Έτσι, σε μια περίοδο όπου οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να βρουν πόρους για να μειώσουν τις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις τους, η διοίκηση της Δόξας πιστοποιεί ότι τα καλά λόγια που ακούγονται στον χώρο για την φερεγγυότητά της μόνο τυχαία δεν είναι.
Όσον αφορά την μελλοντική πορεία της ομάδας, όλα τα θέματα θα τεθούν επί τάπητος από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Τα σενάρια που κάνουν λόγο για… εκπτώσεις στον προϋπολογισμό της νέας σεζόν, σε σχέση πάντα με αυτόν της χρονιάς που έληξε, όπως φαίνεται έχουν μια δόση αλήθειας, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν ευσταθούν συμπεράσματα που εξάγονται από την παραπάνω τροποποίηση και κάνουν λόγο για αλλαγή πλεύσης σχετικά με τον στόχο. Κι αυτό γιατί ανταγωνιστικό ρόστερ δεν είναι μόνο εκείνο για την στελέχωση του οποίου ξοδεύεται πακτωλός χρημάτων, αλλά και ένα μικρότερου κόστους που με την κατάλληλη δουλειά θα βρει την απαιτούμενη χημεία για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει.
Με αφορμή τέλος, τα σκόπιμα “παιχνίδια” που προσπαθούν να παίξουν διάφοροι κύκλοι στην πλάτη της ξεχασμένης γι’ αυτούς καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος Δόξας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της στην πιάτσα, αυτό που εισπράττει κάποιος είναι ότι οι διοικούντες την ομάδα που μετράνε πλέον πολλά… χιλιόμετρα στα δύσκολα διοικητικά μονοπάτια, έχουν καταλάβει πλήρως την διαδικασία και δεν πρόκειται να πέσουν στην παγίδα…