Βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο φιλικό εναντίον του Αστακού, παρουσιάστηκε η Δόξα στο βραδινό ματς με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Πάτρας στο γήπεδο της ΕΑΠ. Παρά τα βήματα μπροστά, οι παίκτες έδειξαν ανέτοιμοι, κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μια ομάδα μόλις 18 ημερών. Το ματς που έληξε με σκορ 71-66 υπέρ του Προμηθέα (τα δεκάλεπτα ήταν 21-17, 14-17, 14-11 και 22-21), ήταν ισορροπημένο στην μεγαλύτερη διάρκειά του, ενώ η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων έγινε στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Δόξα δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις (καθώς δεν έχει δουλέψει ακόμη στο κομμάτι αυτό) απέναντι στην match up άμυνα ζώνης των γηπεδούχων. Λεπτομέρειες για τους πόντους των παικτών των δύο ομάδων δεν έχουν γνωστοποιηθεί, από πλευράς Δόξας όμως, ο Αναγνωστόπουλος έδωσε πολλές λύσεις στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο την σκυτάλη στο σκοράρισμα παρέλαβαν οι Χίμπερτ και Κυριακόπουλος. Από πλευράς Προμηθέα πρώτοι σκόρερ ήταν οι Πέττας και Ντιμπ. Διαιτήτευσαν οι Παναγιώτου, Δημόπουλος και Κωνσταντινόπουλος.
Για την Δόξα αγωνίστηκαν οι εξής παίκτες: Κυριακόπουλος, Αργυρός, Γαρμπής, Μουρατίδης, Χίμπερτ, Μάρτζος, Καραδολάμης, Βαγενάς, Σκλάβος, Αναγνωστόπουλος, Συμεωνίδης.
Στο ματς που άνοιξε την αυλαία του τουρνουά, το Λαύριο έδειξε πιο έτοιμο από τον Αρκαδικό, τον οποίο νίκησε με σκορ 59-45.
Το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής: Δόξα Λευκάδας – Αρκαδικός (17.00′), Προμηθέας – Λαύριο (19.00′).