Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΙΑΤΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο, και στην Ιερά Μονή Πεφανερωμένης, όπου συναντήθηκε με τον Ηγούμενο Νικηφόρο  όπως επίσης στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης.

Στο νόημα της θρησκείας και στο ρόλο της εκκλησίας στο σύγχρονο κόσμο αναφέρθηκε  η Γεωργία Αυγερινού, η οποια  συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως μας καθώς και με τον Ηγούμενο Νικηφόρο στην  Ιερά Μονή Πεφανερωμένης. Η θρησκεία είναι καταφύγιο και η πίστη πηγή δύναμης και αισιοδοξίας, ενώ η εκκλησία μας επιτελεί κοινωφελές έργο, στηρίζοντας τον κοινωνικό ιστό, εξήγησε.

Η υποψήφια Βουλευτής Λευκάδας δήλωσε:

«Είχα την τιμή να συναντήσω τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης Θεόφιλο, στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη.
Η ευλογία του είναι πολύτιμη και τα σοφά του λόγια οδηγός στον αγώνα μου για το συνάνθρωπο και τη Λευκάδα μας.

Στην Ιερά Μονή Φανερωμένης, όπου παρακολούθησα τη Θεία Λειτουργία, συναντήθηκα και συνομίλησα με τον Ηγούμενο Νικηφόρο, έναν φωτεινό φάρο αγάπης και ευγένειας.

Κατά την επίσκεψή μου στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδος και Ιθάκης, διαπίστωσα το σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί η εκκλησίας μας. Οι συμπατριώτες μας που φιλοξενούνται στο γηροκομείο μας υποδέχθηκαν με αγάπη και ζεστασιά. Συζητήσαμε μαζί τους, όπως και με το προσωπικό για την καθημερινότητα και τις ανάγκες τους. Οι δομές φιλοξενίας για την Τρίτη ηλικία χρειάζονται τη στήριξη όλων, τόσο της Πολιτείας όσο και της Κοινωνίας των Πολιτών. Η στάση μας απέναντι στους συνανθρώπους μας που κόπιασαν, προσφέροντας έργο για τις επόμενες γενιές, είναι δείκτης ευαισθησίας ολόκληρης της κοινωνίας».