Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του σωματείου ετοιμάζει η διοίκηση του Α.Ο. Καρυάς. Στο σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Α.Ο. Πλαγιάς, η νυν διοίκηση της ομάδας θα τιμήσει τους τρεις πρώην προέδρους που υπηρετήσαν το σωματείο για 18 ολόκληρα χρόνια. Πρόκειται για τους Σωτήρη Αργυρού, Χρήστο Πιέρρο και Σπύρο Σούρδη. Η ανακοίνωση του σωματείου έχει ως εξής: “Ο Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ, ανακοινώνει ότι στον αγώνα του Σαββάτου εναντίον του Α.Ο. Πλαγιάς, θα τιμήσει όλους τους πρώην προέδρους της ομάδας από το 1995, στη πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα γίνουν για τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση του ΑΟΚ, καθόλη την διαρκείας της φετινής σεζόν 2014-15! Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, για αυτήν την ξεχωριστή μέρα, για αυτήν την ξεχωριστή σεζόν για την Ομάδα μας!”

Με αφορμή την συμπλήρωση των 20 χρόνων από την ίδρυση του Α.Ο.Κ., θα θυμίσουμε το εντός έδρας νικηφόρο ματς με αντίπαλο τον Τηλυκράτη που διεξήχθη το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2003, που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες νίκες για την ομάδα της Καρυάς. Ακολουθεί το κείμενο από την εφημερίδα “Τα Νέα της Λευκάδας” της 6ης Νοεμβρίου 2003.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΡΥΑ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ=1-0
Μία μεγάλη, αν όχι την μεγαλύτερη, νίκη στην ιστορία του συλλόγου πέτυχε η Καρυά επί του πρωτοπόρου έως την Κυριακή Τηλυκράτη με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι με μαζική άμυνα και όπλο τις ξαφνικές αντεπιθέσεις, κατάφεραν σε συνδυασμό και με την βοήθεια του παράγοντα τύχη, να φτάσουν σ’ ένα αποτέλεσμα που στο άκουσμά του, κανείς δεν πίστευε ότι ήταν αληθινό. Όσο για τον Τηλυκράτη; Οι ποδοσφαιριστές του πρόσθεσαν ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση στο ενεργητικό τους, καθώς στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε μία ομάδα χωρίς φρεσκάδα στην επίθεση, χωρίς φαντασία και χωρίς πάθος. Το σουτ του Ζακυνθινού στο 38ο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επιτεύχθηκε στο 45ο. Ο Κατωπόδης πραγματοποίησε σέντρα και ο Χριστοδούλου στην προσπάθειά του να διώξει, με κεφαλιά σημείωσε αυτογκόλ «γράφοντας» το 1-0. Η Καρυά ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λάζαρη με δεύτερη κίτρινη στο 87ο.
Διαιτητικό τρίο : Φουντούκογλου, Νταλαούτης, Αντωνίου.
ΚΑΡΥΑ (Ρούσσος Ν.) : Χαλκιόπουλος Δ, Κατωπόδης, Σταύρακας Α, Κολοκανάκης, Κτενάς, Ρεκατσίνας, Σταύρακας Χ (89ο Σούνδιας Χ), Βλάχος (46ο Χαλκιόπουλος Π), Λάζαρης, Σάντας, Θεράπος (46ο Σίδερης).
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Δημολίτσας Θ.) : Ντούκα, Μαλίζογλου, Νιάφας (52ο Κολλόκας), Καββαδάς, Κονιδάρης Δ, Κονιδάρης Κ, Τρανουλίδης, Χριστοδούλου (68ο Μανωλίτσης), Πολυδωρόπουλος (79ο Νησιώτης), Ζακυνθινός, Ζώτος.

Χρήστος Πιέρρος

Χρήστος Πιέρρος

Σπύρος Σούρδης

Σπύρος Σούρδης