Στην προκήρυξη της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου έχει προχωρήσει η διοίκηση του Α.Ο. Καρυάς. Το ραντεβού έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή (31/5), βέβαια κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τούτη την ώρα αν θα υπάρξει η απαραίτητη απαρτία που θα επιτρέψει την έναρξη της Γ.Σ. Σε περίπτωση πάντως που οι φίλοι του σωματείου δείξουν ενδιαφέρον, η Συνέλευση θα ξεκινήσει με τον απολογισμό. Στη συνέχεια και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αργύρης Σάντας θα αναγνώσει την επιστολή που ακολουθεί, γνωστοποιώντας παράλληλα στους παρευρισκόμενους την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία του σωματείου, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις στην ομάδα της ορεινής Λευκάδας. Η επιστολή του διοικητικού συμβουλίου προς τα μέλη της Γ.Σ. είναι η ακόλουθη:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο Καρυάς με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και της ταυτόχρονης λήξης της θητείας του, θέλει με αυτή την ανακοίνωση του να επικοινωνήσει με το φίλαθλο κοινό, και όχι μόνο, για να εκφράσει τις ευχαριστίες του.
Στον κόσμο της Καρυάς αλλά και όλης της Λευκάδας που στάθηκαν συνέχεια δίπλα στην ομάδα μας και στις δύο αγωνιστικές περιόδους.
Στους χορηγούς που σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά στιγμές για όλους μας στήριξαν οικονομικά την ομάδα.
Στους προπονητές, Παναγιώτη Βαγενά, που ξεκίνησε μαζί μας αυτή την προσπάθεια, Κυριάκο Παπαδόπουλο, και τον χωριανό μας Σπύρο Θεράπο, καθώς και τον Σπύρο Βλάχο που η συμβολή τους ήταν τεράστια, και μαζί τελειώσαμε την τιτάνια προσπάθεια παραμονής στην Α΄ Κατηγορία. Ευχαριστούμε επίσης και την φυσιοθεραπεύτρια καρσανοπούλα Ειρήνη Βλάχου που ανελλιπώς και στις δύο αγωνιστικές περιόδους προσέφερε τις υπηρεσίες της στην ομάδα.
Στους παίκτες που με αυταπάρνηση έμειναν μέχρι τέλους κύριοι πρωταγωνιστές της αγωνιστικής προσπάθειας.
Θέλουμε να σταθούμε ιδιαίτερα στο κόσμημα κατά την γνώμη μας των αγωνιστικών χώρων, Κατωπόδη Στάθη του Δημητρίου (Ντελημάρη) και να του εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις άοκνες και τις περισσότερες φορές αφανείς προσπάθειες του για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, διοικητικής και αγωνιστικής, ευχόμενοι σε αυτόν υγεία, οικογενειακή γαλήνη, ευημερία και πρόοδο στον επαγγελματικό του τομέα.
Τέλος ευχαριστούμε τα μέσα ενημέρωσης της Λευκάδας αλλά και τον χωριανό μας Κατωπόδη Θανάση, για την προβολή της ομάδας μας”.