Η σεζόν 2014-2015 βαίνει προς ολοκλήρωση και ήδη σε κάποιες ομάδες έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης. Μία από αυτές τις ομάδες που δεν θέλουν να χάσουν πολύτιμο χρόνο -ανεξάρτητα από την κατηγορία που θα αγωνίζονται- είναι και ο Τηλυκράτης, η διοίκηση του οποίου ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πάνου Πολίτη, καθώς σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο νυν προπονητής της πρώτης ομάδας του λευκαδίτικου σωματείου θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην δουλειά που έχει ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο στα τμήματα υποδομής. Η εξέλιξη αυτή όπως είναι φυσικό προκαλεί σκέψεις και… συσκέψεις, στις οποίες η ονοματολογία για την εύρεση του επόμενου προπονητή δίνει και παίρνει.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lefkadaweb.gr, ο προπονητής που το προηγούμενο διάστημα συζητήθηκε περισσότερο στα συμβούλια του Τηλυκράτη και αυτή την στιγμή έχει το μεγάλο προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του σωματείου, είναι ο Άρης Φερεντίνος. Ο επιτυχημένος τεχνικός του Λούρου μετά και την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρεται αποφασισμένος να θέσει τέρμα στην συνεργασία του με τον Θρίαμβο, γεγονός που φαίνεται να γνωρίζουν στον Τηλυκράτη. Είναι βέβαιο ότι ο Άρης Φερεντίνος δύσκολα θα πει όχι σε μια τέτοια πρόταση συνεργασίας, πόσω μάλλον από την στιγμή που αυτή προέρχεται από ομάδα που έχει υπηρετήσει δύο φορές κατά το παρελθόν και με την οποία έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης Φερεντίνος έχει βρεθεί ως γυμναστής στον πάγκο του Τηλυκράτη την σεζόν ανόδου από το τοπικό στην Δ’ Εθνική (σεζόν 2004-05), ενώ πέρα από συνεργάτης του Βασίλη Ξανθόπουλου, ήταν και ο προπονητής με τον οποίο η ομάδα έκανε τα τελευταία βήματα ανόδου από την Δ’ Εθνική προς την Γ’ (την σεζόν 2010-11).
Η προ ημερών συνάντηση του προέδρου του Τηλυκράτη, Γιώργου Βαγενά με τον Άρη Φερεντίνο δεν πρόσθεσε κάποιο καινούργιο στοιχείο στην υπόθεση, η οποία θα τεθεί επί τάπητος αμέσως μετά την λήξη των πλέι οφ, με την συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης που θα “τρέξει” τον Τηλυκράτη της επόμενης σεζόν και τον Βονιτσάνο τεχνικό.