Παίκτρια της “Νίκης” πρέπει να θεωρείται η Ντανιέλ Σπηλιώτη. Η Ελληνοαμερικάνα φόργουορντ-σέντερ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες την λευκαδίτικη ομάδα και από μέρα σε μέρα θα ολοκληρωθούν τα τυπικά για την ένταξη της 24χρονης αθλήτριας στο ρόστερ του σωματείου. Η ύψους 1.86 παίκτρια που παίζει κυρίως στην θέση “4”, έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Τερψιθέας Γλυφάδας, με την οποία αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 που ολοκληρώθηκε. Το τεχνικό τιμ της “Νίκης” έχοντας συγκεντρώσει αξιόλογες πληροφορίες από την παρουσία της στην ομάδα της Αθήνας, “άναψε” το πράσινο φως για την απόκτησή της.

spiliotis 1
Η Σπηλιώτη στα 18 ματς της κανονικής περιόδου με την φανέλα της Τερψιθέας είχε 10.8 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ αγωνιζόμενη στο NCAA με την ομάδα του Cedarsville, είχε 7.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ.
Η Ελληνοαμερικάνα αθλήτρια είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου και ο πατέρας της κατάγεται από την Κεφαλονιά. Γεννήθηκε στο Πορτ Τζέφερσον της Ν. Υόρκης, αγωνίστηκε με επιτυχία στο Γυμνάσιο Στόνι Μπρουκ και συνέχισε τις σπουδές της στο Cedarsville.