Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τους αθλητές του που όλο το διάστημα της καραντίνας συμμετείχαν στα διαδιτκυακά σεμινάρια που διοργάνωσε ο σύλλογος με ζήλο διατηρώντας την φυσική τους κατάσταση αλλά και τους στόχους που έχει πάντα ένας αθλητής.
Προσπαθήσαμε και διατηρήσαμε την κεντρική ιδέα του αθλητισμού , την υγεία πνευματική και σωματική είτε μέσα στο σπίτι είτε έξω αξοιοποιώντας την φύση.
Παράλληλα θέταμε στόχους -διαγωνισμούς στους συμμετέχοντες όπως σε εναέριες τεχνικές , εκτέλεση τουλ και τεχνικών αυτοάμυνας και πολλά άλλα με σκοπό το ενδιφέρον των σεμιναρίωνμας και την φυσική μας κατάσταση εν μέσω καρατνίνας.
Ευχαριστούμε τους γονείς -μέλη του σωματείου για τη στήριξη αλλά το Διεθνή εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο για τη στήριξη στο σύλλογο και τους αθλητές του και τους αθλητές για την υπομονή-επιμονή και την πίστη οτι μέσα από την προπόνηση-εξάσκηση θα επιτύχουμε όλους τους στόχους.
Το Δ.Σ σας εύχεται καλή χρονιά και καλή ξεκούραση μετά από ένα δύσκολο πραγματικά έτος και γρήγορη επιστροφή στον αθλητισμό.