Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι το μείζον θέμα για τους πολίτες της Λευκάδας πιστεύει ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκάδας κος Λιβιτσάνος και το τόνισε επανειλημμένα στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια για τα γραφεία της Aνεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “Κοινωνία Πολιτών”.

Πλήθος κόσμου, υποψήφιοι σύμβουλοι και φίλοι ήρθαν την Κυριακή, 24 Μάρτιου 2019 στα γραφεία στον Άγιο Μηνά να ευχηθούν στον υποψήφιο Δήμαρχο και τον συνδυασμό του. Επίσημα θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού γύρω στις 15 Απριλίου 2019, με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως το ψηφοδέλτιο του κου Λιβιτσάνου δείχνει να αποτελείται ως επί το πλείστον από νέους ανθρώπους, ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε εκλογές. Πιστεύουν  όμως και θέλουν μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο τους να δώσουν τον αγώνα για μια Λευκάδα όπως την ονειρεύονται. Είδαμε βέβαια και κάποια πρόσωπα τα οποία προφανώς δεν έχουν ακόμα καταλήξει  ποιον θα στηρίξουν και εμφανίζονται σε όποια εκδήλωση και να γίνεται. Έχει και αυτό ένα ενδιαφέρον….

“Εμείς στηριζόμαστε στους εαυτούς μας, άλλοι σε πολιτικά κόμματα και πρώην Δημάρχους”

Τα προβλήματα είναι πολλά και ακόμα άλυτα τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό, όπου δεν έλειψαν και τα πρώτα πολιτικά καρφιά για όσους κατεβαίνουν στις εκλογές με “πολιτικές πατερίτσες”…

“Από σήμερα ξεκίνα μια νέα σελίδα στην αυτοδιοίκηση με την ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Κοινωνία Πολιτών» στην Λευκάδα. Θέλουμε όλοι να είστε μαζί μας. Πιστεύουμε σε εμάς, πιστεύουμε στους συνεργάτες μας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει ο τόπος και ο τόπος ξεκινάει να αλλάζει με τους ανθρώπους που δεν στηρίχθηκαν ούτε σε πολιτικά κόμματα, ούτε σε πρώην Δημάρχους, ούτε στο παλιό σύστημα το πολιτικό. Εμείς στηριζόμαστε στους εαυτούς μας, έχουμε την πεποίθηση ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο Δήμο και το επόμενο βήμα για εμάς είναι να κατακτήσουμε τον Δήμο. Πιστεύω θα τον κατακτήσουμε με τη βοήθεια όλων σας και εμείς θα είμαστε την επόμενη ημέρα δίπλα στον πολίτη και την καθημερινότητα του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Λευκάδας είναι η καθημερινότητα. Πρέπει να φτιάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών, το πρόβλημα δεν είναι να φτιάξουμε την υποθαλάσσια, αυτή κάποια στιγμή θα γίνει… Απλά προβλήματα πρέπει να λύσει ο Δήμος. Με την νίκη στις 26 Μαΐου!”