Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα και στην Λευκάδα τα μέλη της ΝΔ για την ανάδειξη διοικήσεων στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις καθώς και αντιπροσώπων για το συνέδριο του κόμματος που αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Στην Λευκάδα τα μέλη της ΝΔ επέλεξαν ως νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λευκάδας τον Γιώργο Μπουρδάρα με 179 ψήφους έναντι 134 που πήρε ο Βαγγέλης Κατωπόδης. Στο Μεγανήσι ψήφησαν 16 για τον Γ. Μπουρδάρα και 3 για τον Β. Κατωπόδη. Στι Νυδρί 38 για τον Β. Κατωπόδη και 27 για τον Γ. Μπουρδάρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η γραμμή της Πειραιώς ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις που θα κηλίδωναν τη διαδικασία, όπως επίσης να μείνουν μακριά οι βουλευτές και τα υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη, οδηγία την όποια δεν τήρησαν όλοι!!! Το ζητούμενο για τον πρόεδρο του κόμματος ήταν να εκλεγούν νέα πρόσωπα τα οποία βέβαια θα είναι πιο κοντά στην ηγεσία του κόμματος αφού οι δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις θα οδηγήσουν το κόμμα στις εκλογικές μάχες που έρχονται. Οι διαφορετικές τάσεις και βλέψεις κάποιων όμως ανέπτυξαν τη δική τους δυναμική προκειμένου να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή εκπροσώπηση τους στον κομματικό μηχανισμό προς όφελος τους, που όμως δεν είναι πάντα και προς όφελος του κόμματος….

Αναμένουμε τις δηλώσεις του νέου προέδρου καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι με την ΝΟΔΕ Λευκάδας. Και στις «Ιόνιες Μέρες Ανάπτυξης» είδαμε πως κάποια στελέχη δεν λένε να ηρεμήσουν τα πράγματα και πυροδοτούν συνεχώς εσωκομματικές εντάσεις. Μεγάλο το στοίχημα λοιπόν γα τον νέο πρόεδρο να βρει την μαγική φόρμουλα που θα ενώσει τις διαφορετικές τάσεις μέσα στην ΝΔ Λευκάδας.