Πριν από 6 χρόνια ιδρύθηκε ένας από τους πιο δραστήριους αθλητικούς συλλόγους στην Λευκάδα και έκτοτε η προσφορά του όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα ολοένα και αυξάνεται. Να αναφέρουμε εδώ για παράδειγμα την  εθελοντική προσφορά του Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας στο σύλλογο Φάρο, τα εθελοντικά σεμινάρια αυτοάμυνας στα σώματα ασφαλείας όπως επίσης  αξίζει να αναφέρουμε τα μαθήματα Taekwondo στα παιδιά με ειδικές ανάγκες που γίνονται κάθε  Σάββατο στο σύλλογό σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ!

14333751_582513015261943_3250296642580279327_n

Με αφορμή την έναρξη της νέας  χρονιάς στον Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας μιλήσαμε με τον ιδρυτή και προπονητή Στάθη Καββαδία για την ανοδική πορεία του συλλόγου, αλλά και τις μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα.

13840395_1444048222279312_1913807294_o

Να ξεκινήσουμε με τα πρόσφατα γεγονότα τα οποία σίγουρα σας έχουν κάνει πολύ περήφανο. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  βρήκε την Ελληνική αποστολή με 2 χρυσά, 2 ασημένιο, 2 χάλκινα μετάλλια και  με πολύ καλές παρουσίες σε όλα τα αγωνίσματα του Taekwon-Do ITF, μάχες, Tull, σπασίματα εδάφους και εναέρια καθώς και στους ομαδικούς αγώνες. Για να γίνουν όλα αυτά σίγουρα εργαστήκατε όλοι πολύ σκληρά και πλέον είναι γεγονός ότι ο Ευκλέας Λευκάδας έχει καταγραφεί στις μνήμες των Λευκαδιτών ως ο σύλλογος που φέρνει τα μετάλλια και τις επιτυχίες στην Λευκάδα. Νιώθεις δικαιωμένος;

Θέλω να σε ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μας δίνεις να μιλήσουμε για το μεγαλύτερο γεγονός  σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω στο Taekwon-Do το ITF και τις επιτυχίες που είχαμε. Ήταν για μας κάτι που ήταν αναπάντεχο διότι  για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν η πρώτη φορά σε ένα τέτοιο  γεγονός. Είχαμε 2 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια. Βεβαίως νιώθουμε και μια δικαίωση, μια μικρή αποστολή από την Ελλάδα να καταφέρνει τόσο σημαντικά πράγματα.

Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή της Λευκαδίτισσας Ελευθερίας Τσανάκα, η οποία διεκδίκησε το χρυσό μετάλλιο στο τελικό.

Χωρίς να θέλω να αδικήσω τα άλλα παιδιά γιατί είμαι περήφανος για όλα, θέλω να αναφέρω ξεχωριστά την συμμέτοχη μιας αθλήτριας, η οποία κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο. Η Ελευθερία μόλις  είχε κλείσει τα 18, ήταν η πρώτη της εμφάνιση στην κατηγορία των γυναικών σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και αγωνίστηκε με κοπέλες 30 χρονών! Κατάφερε να αποκλείσει αθλήτριες από Αγγλία και Αργεντινή και κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Η κοπέλα έχει πολύ καλές βάσεις, έκανε πολύ προπόνηση και μπορώ να το πω ότι εδώ μιλάμε για ένα ταλέντο! Το κορίτσι πραγματικά τα έδωσε όλα και δικαιώθηκε.

13647205_1446343782049756_128539038_o

Σε παλιότερη συζήτηση που έχουμε κάνει μου είχες πει ότι για να κατακτήσει ένας αθλητής τον στόχο του χρειάζεται να κάνει σταθερά βήματα, να έχει υπομονή και βέβαια να εργάζεται σκληρά. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα και την αναγνώριση που απολαμβάνεις πλέον στο χώρο από τους Λευκαδίτες σίγουρα πέτυχες το στόχο σου. Τι είναι αυτό που κάνει την δική σου σχολή να διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες;

Ο σύλλογος μας είναι σχετικά νέος. Ξεκινήσαμε το 2010 με μόλις 25 μέλη. Να θυμίσω και στους αναγνώστες ότι την πρώτη επίδειξη που κάναμε ως νέος σύλλογος την είχες καλύψει εσύ με το κανάλι ART TV. Για αυτό και για εμάς είσαι και η μια από τις 2 νονές που έχει ο σύλλογος μας. Γιατί από τότε ξεκίνησαν όλα, από την επίδειξη και με το δικό σου ρεπορτάζ , ώστε να μας γνωρίσει και ο κόσμος καλύτερα. Από τότε  πολλά παιδιά έχουν έρθει στο σύλλογο μας και από άλλους συλλόγους που τώρα έχουν σταματήσει. Έκτοτε δουλεύουμε εντατικά με τα παιδιά και προσπαθώ να τους μεταφέρω τις εικόνες που είχα εγώ όταν ξεκίνησα ως αθλητής από το 1990 στην Πρέβεζα.  Γενικά προσπαθώ να μεταφέρω στα παιδιά όλα όσα έχω μάθει από τις συμμέτοχες μου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό που κάνει την σχολή μας να διαφέρει είναι σίγουρα ο τρόπος που βλέπουμε το άθλημα και ο τρόπος που συνεργαζόμαστε με τα παιδιά, ώστε να φτάσουν και αυτά με την σειρά τους στους στόχους τους.

Όλα τα χρόνια που σε γνωρίζω αυτό που σε διακρίνει είναι η ηθική και οι αξίες που σε διέπουν και τις οποίες προσπαθείς να μεταφέρεις μέσα από τον αθλητισμό στα παιδιά. Δυστυχώς υπάρχουν όμως και άλλα παραδείγματα στο χώρο. Πολύ  κόσμος δεν προσεγγίζει το Taekwon-Do  γιατί δείχνει αρκετά βίαιο, αν κρίνω προσωπικά και από μια επίδειξη που παρακολούθησα το καλοκαίρι..

Ακριβώς το αντίθετο είναι το Taekwon-Do. Βέβαια αν ο κάθε ένας που κάνει πολεμική τέχνη βγαίνει έξω και κάνει το τραμπούκο ή κάνει βίαιες πράξεις τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς τέτοια φαινόμενα είναι η εξαίρεση. Το Taekwon-Do  χρησιμοποιείται μόνο για άμυνα. Μόνο αν βρεθείς σε κατάσταση, όπου πρέπει να σώσεις τον εαυτό σου. Μόνο αυτοάμυνα το τονίζω, σε καμία άλλη περίπτωση. Ούτε στην βόλτα το βράδυ, ούτε για τσαμπουκά, ούτε για εντυπωσιασμούς στην παρέα, αυτά είναι όλα απαγορευμένα.

Αφιερώνεις ατέλειωτες ώρες  σε αυτό που κάνεις. Από που πηγάζει όλη αυτή η αγάπη για αυτό το άθλημα και η ανάγκη να το μεταδώσεις;

Από μικρό παιδί όπως όλοι έβλεπα τις ταινίες καράτε και τότε κατάλαβα ότι αυτό μου άρεσε τρομερά! Όταν ο ΜΑΣΤΕΡ Άγγελος Σολδάτος άνοιξε σύλλογο στην Πρέβεζα τότε βρήκα και εγώ την ευκαιρία να γραφτώ . Από τότε δεν σταμάτησα, ώρες ολόκληρες περνούσα εκεί και μάθαινα από τον ΜΑΣΤΕΡ. Αυτό θέλω να καταφέρω και εδώ, να αγαπήσουν τα παιδιά και οι μεγάλοι αυτό το άθλημα. Όσο για αυτό που αναφέρατε σχετικά με την ηθική, αυτό για μας έχει άμεση προτεραιότητα. Διδάσκουμε τις βασικές αρχές που διέπουν τον αθλητισμό. Βάζουμε φρένο στην παρόρμηση που φυσιολογικά υπάρχει  μέσα στα νέα παιδιά. Είμαστε εκεί να τα μάθουμε πώς να σέβονται τον απέναντι τους και να χρησιμοποιούν σωστά την τέχνη που μαθαίνουν. Τα παιδιά έχουν μάθει να χρησιμοποιούν  τα χεριά και τα πόδια τους σαν όπλα. Για αυτό είμαι τρομερά αυστηρώς πάνω στις χειρονομίες. Ούτε καν στο παιχνίδι πάνω δεν το επιτρέπω. Ένα χτύπημα μπορεί να κάνει μεγάλη ζημία στην ηλικία τους. Αυτό το τονίζουμε συνέχεια. Οι βασική αρχή είναι να μάθουμε να έχουμε υπομονή και επίμονη.

Από ποια ηλικία μπορεί να ξεκινήσει ένα παιδί να μάθει Taekwon-Do;

Δεν υπάρχουν ηλικίες. Εξαρτάται από το  πόσο προχωρημένο είναι ένα παιδί στην αντίληψη όπως βέβαια καθοριστικό ρόλο παίζει και η σωματική κατάσταση.  Στατιστικά από την δική μου εμπειρία από 5 χρονών και πάνω είναι καλά να ξεκινήσει ένα παιδί αφού το θέλει. Έχω δει σε άλλους συλλόγους να έχουν μέσα παιδάκια 3 και 4 χρονών. Αυτό είναι λάθος για μένα.

Βρισκόμαστε στην διαδικασία όπου οι γονείς ψάχνουν ποιες είναι οι κατάλληλες δραστηριότητες  για τα παιδιά τους. Από την εμπειρία σου όταν ένα παιδί θέλει να ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, τι να προσέξουν οι γονείς, γιατί η ευθύνη είναι μεγάλη σε ποιον θα εμπιστευτούν  εν τέλει το παιδί  τους.

Οι γονείς σίγουρα έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη. Με την εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα τα χρόνια μπορώ να σας πω ότι δεν επιλεγούμε με βάση αν ο σύλλογος είναι κοντά στο σπίτι μας, ούτε με το αν μας βολεύουν οι ώρες ή αν είναι εκεί ο κολλητός μας, ούτε ανάλογα την βιτρίνα που μπορεί να έχει ο κάθε σύλλογος. Επίσης δεν επιλεγούμε έναν σύλλογο λόγω των πτυχίων που έχει κρεμάσει στο τοίχο, διότι σήμερα και αυτά αγοράζονται  από την Ομοσπονδία που έχει ενταχθεί ο καθένας. Είναι ότι πιο απλό. Παλιά δεν ήταν έτσι τα πράγματα, υπήρχε μια διαδικασία, μια ιεραρχία, σήμερα δεν τηρείται αυτό. Και για αυτό βλέπουμε ότι σε σχέση με τα παλιά τα χρόνια η ποιότητα στο Taekwon-Do έχει πέσει.

Προφανώς χρειάζεται εντατική έρευνα πριν αποφασίσουν οι γονείς σε ποιο σύλλογο θα εμπιστευτούν τα παιδιά τους.

Ναι δυστυχώς, για αυτό το λόγο οι γονείς θα πρέπει να ενημερωθούν πρωτίστως για τους εκπαιδευτές. Από που έχουν τις βάσεις τους, που και πως πήραν τα πτυχία τους. Σε πόσες εκδηλώσεις έχουν συμμετάσχει; Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι γονείς οφείλουν πριν γράψουν τα παιδιά τους σε οποιοδήποτε σύλλογο να κάνουν έρευνα. Μιλάμε για τα παιδιά μας, για την σωματική και πνευματική τους υγεία, πιστεύω ότι αξίζει να αφιερώσουν οι γονείς χρόνο σε αυτό. Όπως ένας άντρας κάνει  ώρες και μέρες ερευνά για το τι αυτοκίνητο θα αγοράσει , οι γυναίκες στα ρούχα και στις τσάντες, στα κινητά. Δεν νοείται να μην αφιερώσουν χρόνο να ενημερωθούν που και με ποιον θα μάθει το παιδί τους την πολεμική τέχνη. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα αυτό.  Επίσης πιστεύω ότι την πρώτη εβδομάδα ο γονέας θα πρέπει να είναι στο χώρο όπου το παιδί του κάνει την προπόνηση και να παρακολουθεί την διδασκαλία.  Υπάρχουν εκπαιδευτές που χτυπούν τα παιδιά, που έχουν προβεί  σε πράξεις παράνομες απέναντι στα παιδιά και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ. Υπάρχουν δάσκαλοι και σύλλογοι, οι οποίοι δεν τηρούν τα ωράρια και κάνουν πολύ λιγότερο μάθημα από αυτό που οι γονείς πληρώνουν. Το επαναλαμβάνω να μην κρίνουν από τα χαρτιά στο τοίχο, καλά είναι και αυτά αλλά τα ράσα δεν κάνουν το παππά. Υπάρχει και το Internet, ας κάνουν εκεί την έρευνά τους να δουν ποιος είναι αυτός που θα μάθει στο παιδί τους την πολεμική τέχνη. Όσο για τα μετάλλια μιας και αναφέραμε πριν και τα δικά μας, όχι ούτε με βάση τα μετάλλια να γίνεται η επιλογή.  Να αξιολογήσουν τον εκπαιδευτή για την προσφορά του, για τα σεμινάρια και γενικότερα το έργο του συλλόγου.

Είναι γεγονός ότι επικρατεί ένας ανταγωνισμός, αθέμιτος θα έλεγε κανείς σε κάποιες περιπτώσεις , μεταξύ των συλλόγων. Το καλοκαίρι βρεθήκαμε σε μια επίδειξη, όπου ακούσαμε δηλώσεις του τύπου όποιος πειράξει την οικογένεια του συλλόγου μας αυτό είναι αιτία πολέμου. Το λιγότερο ως αστείος μπορεί να χαρακτηριστεί κάποιος ο οποίος εκμεταλλεύεται μια επίδειξη και τα παιδιά για να κάνει τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Το τραγικό είναι ότι μεταφέρεται το πρόβλημα στα παιδιά.

Σαφέστατα δεν πρέπει να μεταφέρεται στα παιδιά. Εγώ θα το πω ξεκάθαρα στους συνάδελφους μου που βρίσκονται στην Λευκάδα. Αναρωτιέμαι γιατί ασχολούνται με τον Ευκλέα. Δεν έχουμε πειράξει κανέναν, τρέχουμε και αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας. Συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες. Αν μπορούν ας το κάνουν και αυτοί. Απλά πράγματα. Οι πολεμικές τέχνες στην Λευκάδα θα έπρεπε να είναι μαζί. Όλος ο αθλητισμός πρέπει να είναι ενωμένος. Χαίρομαι όταν με καλούν από το Camp του Δήμου, οι γυμναστές του στίβου για να παρουσιάσουμε το Taekwon-Do. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ευγενής άμιλλα και για αυτό θα αγωνιζόμαστε. Χρειάζεται να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και  να περνάμε στα παιδιά μας έννοιες όπως ομαδικότητα και ενότητα. Ας γνωρίσουν όλα τα αθλήματα και στο τέλος ο κάθε ένας επιλεγεί το άθλημα και τον δάσκαλο που του ταιριάζει. Δεν γίνεται οι εκπαιδευτές να μην μιλάμε μεταξύ μας. Είχαμε κάνει ένα πρωτάθλημα πριν λίγα χρόνια. Εκεί μας τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές από την Αλβανία, ήρθαν από το Κόσσοβο, από την Σπάρτη και από τον Βόλο. Ήρθε ο συνεργάτης μου από το Kick Box Γιώργος Κατωπόδης από τον Άτλαντα με δέκα αθλητές . Από τους συλλόγους της Λευκάδας δεν ήρθε κανείς!  Φανταστείτε όμως μια κοινωνία όπου να καθόμαστε όλοι οι δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών μαζί και τι θα μπορούσαμε να καταφέρουμε. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί οι Λευκαδίτες δάσκαλοι θα πρέπει να είμαστε χώρια. Είμαστε μαζί με όλους τους άλλους πλην μεταξύ μας. Αυτή η νοοτροπία είναι το πρόβλημα.

Συνεργασία και ενότητα. Βλέπουμε ότι αυτό που διδάσκετε μεταξύ σας δεν το κάνετε πράξη. Βέβαια αυτό οφείλεται και σε άλλα πράγματα διότι έχουμε ακούσει να μην εμπιστευόμαστε συλλόγους που δεν είναι στην ομοσπονδία. Εσείς από την άλλη εδώ και καιρό έχετε διαχωρίσει ως σύλλογος την θέση σας και αποχωρήσατε από τα βρόμικα συστήματα της Ελλάδας όπως τα χαρακτηρίσατε.

Ας πούμε καταρχήν τι είναι οι ομοσπονδίες. Είναι υπεύθυνες για την εξάπλωση του αθλήματος των πολεμικών τεχνών σε κάθε χώρα. Επειδή εμείς πιστεύουμε σε κάποια πράγματα δεν θέλουμε να ανήκουμε σε ομοσπονδίες, οι οποίες λειτουργούν για λίγα σωματεία ευνοϊκά  και ποτέ με γνώμονα τη δικαιοσύνη. Οι  ομοσπονδίες ως φορέας ως έννοια  είναι καλό και πρέπει να υπάρχουν. Οι άνθρωποι που τις πλαισιώνουν και εκπροσωπούν είναι το πρόβλημα. Άνθρωποι αγράμματοι, άνθρωποι οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να έχουν ένα μισθό και να τον αυξάνουν με διάφορους τρόπους. Ξέρουμε πως λειτουργούντα πράγματα στην Ελλάδα. Εμείς η ομάδα μας ήμασταν μέλη σε Ομοσπονδίες πολλά χρόνια  Αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε γιατί αυτή η νοοτροπία και ο τρόπος που λειτουργούν δεν εκφράζουν ούτε εμάς, ούτε το σύλλογό μας, ούτε τα μέλη μας. Πόσες φόρες έχουν αδικηθεί παιδιά, πόσα παιδιά έχουν σταματήσει γιατί είναι στημένοι οι αγώνες; Ενώ άλλο παιδί αξίζει να κερδίσει άλλο προωθούν γιατί έτσι έχει  κανονιστεί. Θα κερδίσει το παιδί του τάδε και όχι το παιδί που άξιζε. Λόγω αυτής της νοοτροπίας των τόσων ετών η ποιότητα έπεσε και  δεν είδαμε και Έλληνα αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Taekwon-Do.

Εσείς ως σύλλογος επιλέξατε να ανήκετε στην  παγκόσμια ομοσπονδία του Taekwon-Do.

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Ο δικός μας σύλλογος, ο Ευκλέας Λευκάδας  απευθύνεται κατευθείαν στην παγκόσμια ομοσπονδία του Taekwon-Do. Αυτή που ίδρυσε το Taekwon-Do. Εμείς πάμε το δικό μας δρόμο μακριά από κάποιες  ομοσπονδίες που ηθικά δεν ταιριάζουν σε εμάς ούτε στις αρχές του TAEKWONDO.  Έκτοτε συμμετέχουμε κατευθείαν σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι να έχουμε σχέσεις με τον παγκόσμιο φορέα, διότι εκεί τα πράγματα είναι πολύ πιο αντικειμενικά και δίκαια. Αν δικαιούσαι ένα μετάλλιο θα το πάρεις και όχι επειδή είσαι ο αγαπημένος του τάδε φορέα. Να ξέρετε ότι αυτά που σας λέω για τις ομοσπονδίες είναι πράγματα που γνωρίζουν όσοι είναι στο άθλημα και υπάρχουν πάρα πολλοί δυσαρεστημένοι. Επίσης είμαστε εγγεγραμμένοι στην πανελλήνια ομοσπονδία Kick Box από το 2010 και έχουμε συμμετάσχει σε 3 πανελλήνια πρωταθλήματα, το 2013,2014,2015 με σύνολο 30 μετάλλια εκ των οποίων τα 5 είναι χρυσά. Εμείς βγάζουμε Πανελληνιονίκες. Εν ολίγης δεν δικαιούται κανένας να μιλάει. Δεν ξέρω γιατί λένε ότι λένε, καλά θα κάνει ο κάθε ένας λοιπόν να ασχολείται με τα δικά του και να αγωνίζεται για αυτό που πιστεύει.

Εν κατακλείδι να μην εντυπωσιάζεται ο γονέας από βιτρίνες, βραβεία και ομοσπονδίες και να κοιτάξει να αξιολογήσει τους συλλόγους βάσει των κριτηρίων που προαναφέραμε.

Ακριβώς. Να πω και ένα τελευταίο σχετικά με τις ομοσπονδίες. Αυτοί που μας κατηγορούν ότι δεν είμαστε σε ομοσπονδίες, που είναι και τι έχουν προσφέρει στην Λευκάδα από το 2010; Είτε μιλάμε για επίδειξη, είτε για σεμινάρια, είτε για διασυλλογικούς αγώνες; Τίποτα, μηδέν έργο! Εγώ εργάζομαι σκληρά πάνω στο Taekwon-Do γιατί θέλω να το γνωρίσει ο κόσμος της Λευκάδας. Δεν κάθομαι πίσω από έναν σύλλογο να ανοίγω την πόρτα, να την κλείνω και όλα καλά.

Θα ήθελα ένα σχόλιο σου σχετικά με την μοριοδότηση και τον αθλητισμό. Άλλο ένα φαίνομε στην χώρα μας που θα πρέπει  να εκλείψει…

Απαράδεκτο. Δυστυχώς συνεχίζεται  αυτή η νοοτροπία. Η συναλλαγή του θα γραφτείς στο σύλλογο μου και θα σου δώσω τα μόρια. Θα πρέπει να γνωρίζει κανείς, να διαβάσει τον αθλητικό νόμο πως αποκτώνται τα μόρια, ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεων στο τέλος. Δυστυχώς οι φορείς, οι ομοσπονδίες που ιδρύθηκαν για την εξάπλωση των  αθλημάτων στην συνέχεια συνεργάστηκαν με τις εκάστοτε κυβερνήσεις με μοναδικό στόχο πώς να διορίζουν μέσα από τους συλλόγους στο Δημόσιο. Το γνωστό θέμα του Έλληνα, πως θα μπει στο Δημόσιο. Απαράδεκτο για μένα γιατί δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρει το άθλημα. Για παράδειγμα κάνουν Taekwon-Do για να μπουν στο Δημόσιο και μετά σταματούν. Όλα αυτά εμάς μας βρίσκουν αντίθετους για αυτό και δεν συμμετέχουμε. Επειδή το κράτος αδυνατεί να χορηγήσει τους αθλητές, να τους στηρίξει οικονομικά, τους δίνει μόρια για να μπουν στο Δημόσιο και έτσι βέβαια εξασφαλίζει και τους ψηφοφόρους της η εκάστοτε κυβέρνηση. Για εμάς ο αθλητισμός πρέπει να μείνει μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τον αθλητισμό αγνό. Ο πρωταθλητισμός είναι άλλο μεγάλο κεφάλαιο, αλλά εμείς μένουμε στον αθλητισμό γιατί για οτιδήποτε άλλο θα πρέπει μετά να κάνεις χρήση άλλων ουσιών όπως αναβολικά και εμείς δεν θέλουμε σχέση με αυτά.

Κλείνοντας θα ήθελα να μας μιλήσεις για τα παιδιά του Ευκλέα στη Λευκάδα. Έχουμε ταλέντα;

Η εικόνα που έχω από τις προπονήσεις και τα πρωταθλήματα είναι ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και το πιο σημαντικό από όλα, τα παιδιά αγαπούν το άθλημα-πολεμική τέχνη. Και αυτό το καταλαβαίνω γιατί ότι και να τους ζητήσω, όπου και να πω ότι θα κάνω τις προπονήσεις με σκληρή δουλεία και αφοσίωση ακολουθούν.

Οι εγγραφές για την νέα χρονιά ξεκίνησαν τις 06 Σεπτεμβρίου. Πολλοί είναι οι γονείς που θέλουν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το Taekwon-Do. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι, μιλάμε για ακριβό σπορ;

Όχι δεν είναι. Εμείς έχουμε διαμορφώσει έτσι τις τιμές, ώστε να μπορεί ο κάθε ένας ανάλογα τις  δυνατότητες του να γράψει το παιδί  του να μάθει Taekwon-Do! Το πιο σημαντικό για τους γονείς είναι να μην κάνουν αρχικά έξοδα. Να δουν αν αρέσει στο παιδί το άθλημα και μετά να μπουν στο έξοδο για στολή και ότι άλλο χρειάζεται. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε αγώνες. Το πιο σημαντικό είναι ότι με το Taekwon-Do εκπαιδεύεις το σώμα και το μυαλό σου. Τα παιδία μένουν μακριά από πράγματα που τους κάνουν κακό. Μαθαίνουν να προσέχουν την διατροφή τους, την υγεία και το σώμα τους. Εμάς μας ενδιαφέρει το παιδί να πάρει τις βάσεις του αθλήματος και από εκεί και πέρα φιλτράρουμε ποια παιδιά έχουν όρεξη να συνεχίσουν. Εγώ δεν πιστεύω τόσο πολύ στο ταλέντο, πιστεύω στην εργατικότητα. Όταν αγαπήσεις την πολεμική τέχνη και είσαι διατεθειμένος  να εργαστείς  θα έχεις την ευκαιρία μέσα από τον Ευκλέα να κατακτήσεις  και τα μετάλλια σου, όπως το έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια.

Ευχαριστούμε τον ιδρυτή και προπονητή Στάθη Καββαδία για την συνέντευξη, να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και στο σύλλογο Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας!

efkleas-nea1

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ
ΟΝΟΜΑ:   ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΜΗΤΡΩΝΥΜΟ:ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΔΙΕΥΘ/ΝΣΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΗΛ:6937369299
Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΑ TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 29/06/1982 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. GRE-5-1012 5ΟΥ DAN ΣΤΟ TAEKWON DO ITF ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. IIC 10832 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΥ TAEKWON-DO   ΚΑΙ  ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.C30383  ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΤU, ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. 1919 2ου  DAN KICK BOXING ΤΗΣ ΠΟΚ ΚΑΙ  ΤΟ ΑΠΟ 15/11/2015 ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ  ΤΕΧΝΩΝ  Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΚΔΟΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ο.Π.Τ  .ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘ/ΜΟΥ ΚΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.   6276    ΠΤΥΧΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ LOWER ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ  TAE KWON DO  ΤΟ 1990 ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟ MASTER   ΣΟΛΔΑΤΟ ΆΓΓΕΛΟ 7Ο DAN, ΟΠΟΥ ΕΞΑΣΚΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ITF  ΣΤΟ ΚΙΚ ΜΠΟΞ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ WTF .ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ,   ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ  (ΑΠΟ 01/07/2010 – 08/07/2010).

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

-2 Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2002 ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

-2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 2004 ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΘΗΝΑΣ.

– 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΩΣ 85KGR

ΤΗΝ 13&14/05/2006.

– 4Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΩΣ 82KGR

ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ 2008.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ TAE KWON DO ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΗΝ 26/10/2008.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ  TAE KWON DO WTF ΣΤΙΣ  26&28/09/2008

ΣΤΗ ΛΕΙΒΑΔΙΑ.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΟ UMAG ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΑΠΟ 25-30/05/2009,

      ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΕΩΣ 80KGR ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ TUL ΣΤΟ 4Ο DAN.

– 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

       ΕΩΣ 82KGR. ΑΠΟ 01-08/07/2010.                                                                     2

-3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ATHENS CHALLENGE TO 2012 AΘΗΝΑ. (LIGHT CONTACT).

-3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΗΝ 13-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013.

2

– 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ 2011, ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ & 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ TUL ΣΤΟ 4Ο DAN.

-1Η ΘΕΣΗ ΣΤΑ OPEN ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΕΩΣ 82 KG ΚΑΙ ΣΤΑ TULL ΤΟ 2011, 2012, 2013.

-2Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΚ  ΤΗΝ 13,14,/12/2014 ΑΘΗΝΑ.

-1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ OPEN ZEUS ΣΤΟ LOW KICK ΚΑΙ 2Η ΣΤΟ LIGHT CONTACT ΤΗΝ 15/03//2014 ΑΘΗΝΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ  ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ  ΣΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ KICK BOX ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΚ ΤΗΣ ΕΟΜΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Τ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ATHENS CHALLENGE.

ΩΣ  ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΟ 2000, ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΆΓΓΕΛΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΟ ΓΚΥΖΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 – 2010, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ MASTER ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ TAE KWON DO (WTF), ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ 8Ο DAN, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΝ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ.

ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) 03/02/2008 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ GRAND MASTER TRAN TRIEU QUAN 8 DAN.

2) 19/06/2009 ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ TAE KWON DO, GRAND MASTER CHOI JUNG HWA 9Ο DAN.

3) 09/08/2009 ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ MASTER  ΓΚΑΪΝΤΑΡΤΖΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟ 8Ο DAN.

4) ΤΟ 2010, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΛΙΑΡΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ MASTER  KALARAGA  NESTOR 8Ο DAN.

5) 09-11/07/2011 ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤAE KWON DO, ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ  ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.

6)27/04/2013 ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ   ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ TAE KWON DO, GRAND MASTER CHOI JUNG HWA 9Ο DAN.

7)ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWON-DO ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΝ 27-28/03/2015 ΜΕ ΤΟ MASTER ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΙ ΤΟ MASTER ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ.

8) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ TAEKWON-DO SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ  ΟΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ MASTER ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ MASTER ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.

9) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWON-DO ΜΕ Α.Σ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΚΟΚΟΛΗ ΤΟΥΛΙΟ.

10) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ 20/10/2015 ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ.

11) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΚ ΜΕ ΤΟ TOMAZ BARADA ΤΗΝ 16-17/01/2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

3

12) ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ TAEKWON-DO ΣΤΟΝ Α.Σ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΤΗΝ 10/02/2015  ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΝ 24/01/2016.

13) ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ 3 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ 2011, 2012, 2014 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ LEFKAS OPEN 1 TO 2015 KAI TOY LEFKAS OPEN 2 TO 2016.

14) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΤΟ 2015.

15) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΤΟΝ Α.Σ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ.

16) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ  ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝ ΝΤΟ ΣΤΟ BRIGHTON ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ 26-31/0/2016 ME ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 2 ΧΡΥΣΑ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

-ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΗΝ ΑΓΑ TAEKWON DO  ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON-DO  ΜΟ -370  ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 4631/08-10-2014  ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  KICK BOX ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ TAEKWON-DO ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

-ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

– ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 20 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ  ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ  ΤΟΝ   ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ TAEKWON DO CHOI JUNGH HWA ,

– ΤΟ 10Ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΠΟΥ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ,

-ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON DO WTF  ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ 2 ΑΘΛΗΤΕΣ

ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 15/12/2013 ΜΕ 7 ΑΘΛΗΤΕΣ 2 ΧΡΥΣΑ, 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-3 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟ 2011,2012,2013 ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΝΟΙΧΤΑ  ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ TAEKWON –DO ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ZEUS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ 15/03/2014 ΜΕ 4 ΧΡΥΣΑ, ΚΑΙ 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, (ΣΤΥΛ LIGHT –SEMI CONATCT –KICK LIGHT).

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ 12 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 12 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΩΝ ΤΑ 5 ΧΡΥΣΑ.

– ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΤΗΝ 21-25/07/2014 ΜΕ 20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ TAEKWON-DO SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ 03/08/2014 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΤΗΣ Ε.Ο.Π.Τ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ LIGTH CONTACT  ΚΑΙ FULL LOW KICK ΣΕ RING ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ.

– ΤΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ  ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 14,15/11/2014 ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ 28/11/2014 ΜΕ 15 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 40 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ.

Η ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ο.Κ ΤΗΝ 23,13,14/12/2014 ΟΠΟΥ ΜΕ 11 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ SEMI CONTACT, LIGTH

4

CONTACT ΚΑΙ LIGTH LOW ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ 26 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΩΝ ΤΑ 4 ΧΡΥΣΑ.

-ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ATHENS CHALLENGE 31/01-01/02/2015 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ TAEKWON-DO ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 2 ΧΡΥΣΑ, 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 8 ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

-ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWON-DO ΠΑΙΔΩΝ –ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ –ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ,ΕΦΗΒΩΝ –ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ -ΓΥΝΑΙΚΩΝ  ΣΤΟ ΛΟΥΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΝ 08/02/2015 ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ TULL 49 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ: 16 ΧΡΥΣΑ, 14 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 19 ΧΑΛΚΙΝΑ.

  • OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ  ΑΘΗΝΑ –HELLAS OPEN ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 6 ΧΡΥΣΩΝ ΚΑΙ 6 ΧΑΛΚΙΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ.
  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ 3 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ LIGHT CONTACT –LEFKAS OPEN.ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 60 ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 56 ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ.

–            13Ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ.ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 6 ΧΑΛΚΙΝΑ.

  1. ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ : 2 ΧΡΥΣΑ , 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.
  2. ΣΥΚΙΩΤΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ: 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.
  3. ΤΣΟΥΤΣΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: 1 ΧΡΥΣΟ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ TAEKWONDO 18/10/2015 ΣΤΗΝ  ΑΡΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 20 ΑΘΛΗΤΩΝ.

-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΚ 6-7-8/11/2015 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΝ 22/11/2015 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 19 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 7 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ.

-ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TAEKWONDO ΤΗΝ 06/12/2015 ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 30 ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 11 ΧΡΥΣΑ 5 ΑΣΗΜΕΝΙΑ 20 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ TAEKWONDO ΤΗΝ 12/12/2015 ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΟΛΔΑΤΟ ΑΓΓΕΛΟ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΚ ΤΗΝ 16/17/01/2016 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ TOMAZ BARADA.

5

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ATHENS CHALLENGE ΤΗΝ 06/02/2016 ΜΕ 5 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΕKWONDO  ΜΕ 30 ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΤΗΝ 28/02/2016 ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ  ΒΟΥΛΙΣΤΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΕΥΣ ΤΗΝ 19/03/2016 ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 1 ΧΡΥΣΟ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΟΥ LEFKAS OPEN II ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2 ΧΩΡΩΝ Κ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ:20 ΧΡΥΣΑ 22 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 28 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ 6ο ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕ 50  ΑΘΛΗΤΕΣ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ 3 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 5 ΧΡΥΣΑ 3  ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΠΑΙΔΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕ 16 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ 13 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 9 ΑΣΗΜΕΝΙΑ.

-ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ .

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 12 ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ TAEKWONDO SUMMER CAMP ΠΑΛΑΙΡΟ ΑΙΤ. ΝΙΑΣ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ 30 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ BRIGHTON ΑΓΓΛΙΑΣ 26-31/07/2016 ΜΕ 1 ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΣΑΝΑΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

-ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΠΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ TAEKWON-DO ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 5-6 ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

-ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ  Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ TAEKWON-DO-KICK BOX    ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ  ΟΠΩΣ  ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ TAEKWON DO ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ CAMP TAEKWON-DO- KICK BOX  ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 3 ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ  ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΙΚΙΑΝΑΣ ΟΙ ΣΚΑΡΟΙ. Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ –ΑΘΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΦΟΥ  Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΓΩΝΩΝ TAEKWON DO ,KICK BOX  ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,  ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΤΟΥ 2012,2013,2014 ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο Α.Σ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 1000 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩ 5, 10, 21 ΧΛΜ ΓΙΑ ΕΦΗΒΟΥΣ, ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

-ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ,ΒΟΝΙΤΣΑΣ ,ΆΡΤΑΣ , ΛΟΥΡΟΥ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΡΟΥ, ΑΤ/ΝΙΑΣ, ΠΛΑΓΙΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ,  ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΕΛΟΥ ΆΡΤΑΣ ΤΟΝ ΕΥΚΛΕΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΤΟΝ Α.Σ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ TAEKWON-DO CENTER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Σ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΙ 300,   ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Α.Ο ΑΤΛΑ KICK BOX ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΟΜΑΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ TAEKWON DO-KICK BOX  ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.