tc

Μετά τους Μοράλες και Κούση, ο Παλλευκάδιος ενέταξε στο ρόστερ του δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Νίκο Σταματέλο (φωτό) και Κώστα Τζαφέρη.
Ο πρώτος είναι αριστεροπόδαρος και μετά την πολύ καλή προπέρσινη σεζόν στον ΠΑΣ Σφακιωτών βρέθηκε στον Τηλυκράτη. Εξαιτίας του μικρού χρόνου συμμετοχής που είχε οδηγήθηκε στην απόφαση να αλλάξει “στέγη”, έτσι μετά από ένα εξάμηνο… αποχής από τα γήπεδα επιστρέφει με την φανέλα του Παλλευκάδιου. Η μεταγραφή του 19χρονου παίκτη ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, ενώ άμεσα θα γίνει και η έκδοση του δελτίου του.
Η τέταρτη κατά σειρά μεταγραφή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του Κώστα Τζαφέρη. Ο τέως μέσος του ΑΟ Λεβάντε Ζακύνθου, συμμετείχε σε προπονήσεις του Παλλευκάδιου τις τελευταίες ημέρες και αφού ικανοποίησε το τεχνικό τιμ κινήθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτησή του. Ο 27χρονος παίκτης προ 20ημέρου δοκιμάστηκε και στον Τηλυκράτη, ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μην αποκτηθεί καθώς αγωνίζεται σε θέση που ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος είναι “γεμάτος”.