Γίνε και εσύ μέλος στην οικογένεια του ΑΓΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΥΑΘΛΟΣ (ΕΥΚΛΕΑΣ) ΛΕΥΚΑΔΑΣ, των 3 παγκοσμίων πρωταθλημάτων Κορέα 2010, Αγγλία 2016 και Βενετία 2018 (συγκομιδή μεταλλίων 1 χάλκινο, 1 ασημένιο και μια 5η θέση) , 6 πανευρωπαϊκών Κροατία 2009 ,Ισπανία 2013 , Μολδαβία 2015, Σκόπια 2017, Ιρλανδία 2019 (συνολική συγκομιδή μεταλλίων 8 χρυσά , 10 ασημένια, 14 χάλκινα και Πανελληνίων από το 2011 έως το 2019 ( συνολική συγκομιδή μεταλλίων 24 χρυσά ,23 ασημένια και 39 χάλκινα) και άλλες πολλές διακρίσεις σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις εντός και έκτος Ελλάδας.

Στόχος του συλλόγου είναι η Αυτοάμυνα , η πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχος, και η δημιουργία πρωταθλητών και κορυφαίων αθλητών με ευγενή άμιλλα και ήθος.

Ο σύλλογος μας έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις στο Νόμο Λευκάδας όπως ανοιχτά πανευρωπαϊκά, διεθνή σεμινάρια, επιδείξεις πολεμικών τεχνών και summer camp.

Υπεύθυνοι συλλόγου: ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ VI DAN TAEKWONDO, II DAN KICK BOX, ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, 3ος Παγκόσμιος στην Κορέα, 3ος Πανευρωπαϊκός στην Κροατία, 3ος Πανευρωπαϊκός στην Ισπανία, 2ος Πανελλήνιος στην Αθήνα και πολλές άλλες διακρίσεις σε Πανελλήνια, και ανοιχτά πρωταθλήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και με συμμετοχές σε διεθνή σεμινάρια και σχόλες εκπαιδευτών – προπονητών.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΙΙ DAN TAEKWONDO.

Οι εγγραφές και οι προπονήσεις ξεκινάνε Λευκάδα 08/09/2020 ώρα 18:00.

Νυδρί 11/09/2020 ώρα 18:00.

Πρόγραμμα Ευαθλου (Ευκλεα)ΛευκάδαςΛευκάδας 2οχλμ ΕΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ: Δεύτερα ,Τρίτη , Πέμπτη, Παρασκευή. Κάθε Σάββατο προπονήσεις Αυτοάμυνας-Αυτοπροστασιας μόνο για ενήλικες.

Ευαθλου (Ευκλεα )Νυδριού Παλιό Δημοτικό σχολείο Κατωχωρίου: Τετάρτη , Σάββατο.

Έγγραφες και όλο τον χρόνο.

Τα γκρουπ και τα προγράμματα του συλλόγου θα διαμορφωθούν κατόπιν επικοινωνίας με τα γραφεία του συλλόγου και βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων και οδηγιών της ΓΓΑ.

ΤΗΛ .6937073232.

Πληροφορίες ☎ 6937073232 | 💻 stkavitf@hotmail.com

👉 Social Media
f.b : Stathis Kavadias | Instagram : Stathiskavadias
www.youtube.com/channel/UCtIR5wswo6GM2qguB8x5UaQ
instagram/eykleas_lefkas_nidriou
www.polemikes-tehnes.gr/martial-arts.php www.fightsports.gr/

Είναι υποχρεωτική η αποχή για 7 ημέρες από οποιαδήποτε οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα μετά την επιστροφή από καλοκαιρινές διακοπές.

Επισημαίνεται ισχυρή σύσταση για θεώρηση/ανανέωση της Κάρτας Υγείας (καρδιολόγος) για όλους τους αθλητές, πριν την επιστροφή στις οργανωμένες προπονήσεις, καθώς και σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων για COVID 19 ( παθολόγος).

Η είσοδος στις εγκαταστάσεις γίνεται με μάσκα και θα τηρείται ο κατάλογος με υπογραφή που θα έχει και την ισχύ υπεύθυνης δήλωσης εισερχομένων-εξερχομένων.

Οι προπονήσεις (και αγώνες) γίνονται προς το παρόν χωρίς θεατές – ΓΟΝΕΙΣ.

Ο σύλλογος έχει προβεί στις απαραίτητες απολυμάνσεις , μέτρα υγιεινής , χρήση αντισηπτικών, θερμομέτρηση, ολιγομελή γκρουπ.

Συνιστούμε μέγιστη προσοχή στην ατομική ευθύνη κατά την χρήση της μάσκας και απο τους ΓΟΝΕΙΣ κατά την είσοδό τους στον χώρο του συλλόγου αλλά και στην ατομική υγιεινή, (ο κάθε αθλητής τον προσωπικό του εξοπλισμό κτλ) ,όπως επίσης και τη συνεργασία με τους υπεύθυνους του συλλόγου για τη διαμόρφωση των γκρουπ και των προγραμμάτων.

Ο σύλλογος των επιτυχιών, σας περιμένει και εύχεται σε όλους καλή αθλητική χρονιά με υγεία και υπομονή.