Στην Δράμα για το ματς με τους Τιτάνες θα ταξιδέψει η Νίκη, δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (βόρειος όμιλος). Ο αγώνας ανάμεσα στις δύο αήττητες ομάδες του ομίλου συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, αφού το αποτέλεσμά του θα δώσει στο νικητή προβάδισμα στην “μάχη” για την κατάκτηση της πρωτιάς. Πέρα από το βαθμολογικό κέρδος, η ομάδα που θα φύγει από το Δημοτικό Γυμναστήριο Αθλοπαιδιών Δράμας (ΔΗΓΑ) με το ροζ φύλλο αγώνα, θα φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της και θα πορευτεί με άλλον “αέρα” στα ματς που ακολουθούν.
Στο “στρατόπεδο” της Νίκης που έχει τις δυνατότητες να πάρει αυτό που θέλει μέσα στην έδρα των Τιτάνων, γνωρίζουν ότι με υπομονή και πολλή προσπάθεια μπορούν να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια βρεθούν στον δρόμο προς το “δίποντο”. Αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει αυτό σίγουρα είναι η απραξία της περασμένης Κυριακής, ωστόσο η Νίκη διαθέτει έμπειρες αθλήτριες που μπορούν να διαχειριστούν ματς όπως αυτό. Σε κάθε περίπτωση, το κίνητρο για το “διπλό” είναι τέτοιο, που την ώρα του αγώνα ξεχνιέται όχι μόνο η απραξία, αλλά και οτιδήποτε άλλο δημιουργεί η πίεση που πηγάζει από τον στόχο που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό.
Το ματς ανάμεσα στους Τιτάνες που έχουν 16 βαθμούς και την Νίκη που έχει 14, αλλά και ένα ματς λιγότερο, αυτό στην Λευκάδα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ξεκινήσει στις 14.00′ (Κυριακή 7/12/14). Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Αγραφιώτης – Χρ. Παπαδοπούλου.