ΝΙΚΗ – ΠΥΛΑΙΑ = 86-57
Οι αγωνιστικές στερεύουν και η Νίκη ολοένα και πλησιάζει στην πύλη της Α1. Η Πυλαία δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στις ορέξεις των αθλητριών του Νίκου Δουβίτσα που με το “δίποντο” απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασαν στο μοναδικό “18 στα 18”. Η ομάδα της Λευκάδας σε ένα ακόμη ματς ξεκίνησε με… χαμηλές ταχύτητες, άφησε την αντίπαλό της να κουραστεί και στην πορεία της αναμέτρησης βρήκε τον ρυθμό της φτάνοντας σε μια άνετη νίκη που την έστειλε στους 36 βαθμούς. Στα πολύ ευχάριστα κατατάσσεται η επιθετική συγκομιδή της ομάδας που ξεπέρασε τους 86 πόντους, ενώ οι 24 πόντοι παθητικό στο δεύτερο ημίχρονο δείχνουν την βελτίωση που συντελέστηκε μετά την… σύσκεψη που έγινε στην ανάπαυλα.
Το τεχνικό τιμ της Νίκης βρήκε μια ακόμη ευκαιρία για να ρίξει στην “μάχη” την Μπάρκα (παγκορασίδα) και την Λογοθέτη (κορασίδα), αφού η τροπή που πήρε η αναμέτρηση στο δεύτερο μισό επέτρεψε να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες που βρέθηκαν στην δωδεκάδα. Μοσχοπούλου και Χαιριστανίδου “πάλεψαν” για το ποια θα αναδειχτεί πρώτη σκόρερ της Νίκης στο ματς, με τον συναγωνισμό αυτό να βγάζει κερδισμένη την ομάδα της Λευκάδας που μετέτρεψε σε περίπατο ένα ακόμη παιχνίδι της φετινής σεζόν.
Δεκάλεπτα: 18-16, 40-33, 62-43, 86-57
Διαιτητές: Μακρόπουλος-Κοτσίρης
ΝΙΚΗ (Δουβίτσας-Βαφιάς): Χαιριστανίδου 23, Αργυρού, Τζίμπο 3(1), Κανταρά 10(1), Μπαλλά 5, Κρητικού 10(2), Ψυχογυιού 6, Σταματέλου 2, Μπάρκα, Μοσχοπούλου 24(3), Καββαδία, Λογοθέτη 2.
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Κούκος): Στάνη 8, Λίτσιου 20(3), Σταματέλου, Λάλου 25, Κοκκίνου, Καζαντζή, Κουλακιώτη 4, Δραγκόλα.